Zwarte huishoudzeep 1L, Soda Natrium bicarbonaat poeder 600g | merk Superclair | Biologisch ecologisch

22.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900572601424

Beschrijving

Ideaal voor in en om de boerderij. Dit voordelige schoonmaak pakket. Goed voor het milieu. Duurzaam. Goed voor het milieu en uw portemonnaie.
Deze bundel korting aanbieding bestaat uit;
600 g bicarbonaat in poeder vorm, van het merk Superclair.
1 L Savon noir zwarte huishoudzeep met lijnzaad olie en olijf olie.
Makkelijk afbreekbaar ecologische reiniger.
Ecodetergent gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Ecocert-norm
Gebruiksaanwijzing: Om de impact op het milieu te verminderen, respecteer de aanbevolen doseringen
• Thuis,
Verdun 50 ml in 5 liter koud of lauw water. Doorspoelen is niet nodig. Bij hardnekkige vlekken ook puur op een spons te gebruiken.
• In de fokkerij,
Bereid een 1% -oplossing in heet water en dompel de schone doeken onder voordat u de spenen schoonmaakt voor het melken.
• Bij de bestrijding van insecten zoals bloedluizen op leghennenbedrijven 10% verdunnen met een sproeier of schuimkanon en aanbrengen op alle oppervlakken van het gebouw.
• In de tuin zorgt zwarte zeep voor een beter bevochtigend effect zoals Bordeaux-mengsel en verdund in een liter heet water, bestrijdt het effectief bladluizen en andere schadelijke insecten.
Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Laat dit product niet achter binnen het bereik van kinderen. Bij aanraking met de ogen uitsluitend met veel water spoelen en een arts raadplegen.
Zwarte huishoudzeep 1L ingredienten; AQUA, VETZUREN C8-18 EN C18-UNSATT. KALIUMZOUTEN, NATRIUMBICARBONAAT, KALIUMOLIVAAT, KALIUMLIJNZAAD, NATRIUMHYDROXY-METHYLGLYCINAAT, KARAMEL, TETRANATRIUMGLUTAMAATDIACETAAT, GLYCERINE.
Zwarte huishoudzeep 1L samenstelling; MEER DAN 30% WATER, 5% OF MEER MAAR MINDER DAN 15% ZEEP VERKREGEN UIT PLANTAARDIGE OLIËN (INCLUSIEF VLASOLIE* EN OLIJFOLIE*), MINDER DAN 5% NATRIUMBICARBONAAT, GLYCERINE, NATRIUMHYDROXYMETHYLGLYCINAAT, TETRANATRIUMGLUTAMAATDIACETAAT. BEVAT OOK KARAMEL.
en,
Soda Natrium bicarbonaat poeder 600g ingredienten; NATRIUMBICARBONAAT
Soda Natrium bicarbonaat poeder 600g samenstelling;100% pure additieven of conserveermiddelen
De inhoud van dit schoonmaak pakket bestaat uit een samenstelling van de beste schoonmaak middelen, van het bekende TOP merk Superclair. Volledig biologisch afbreekbaar.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwarte huishoudzeep 1L, Soda Natrium bicarbonaat poeder 600g | merk Superclair | Biologisch ecologisch” te beoordelen