Zoflora – Linen Fresh

9.34

Bekijken

Artikelnummer: 8703900143470154 Categorie:

Beschrijving

Geur
Haal de verfrissende geur van pas gewassen linnengoed in huis met deze geestverruimende, luchtige mix van klassiek katoen en delicaat violet.
Zoflora
Een fantastisch ruikende schone omgeving. Zoflora is sinds 1922 de perfecte partner voor het reinigen van huis en kantoor. Het product doodt dankzij haar unieke 3-in-1 methodiek ruim 99,9% van alle bacteriën en schimmels die nare geurtjes en/of ziektes veroorzaken. Zoflora is zeer geconcentreerd, bevat geen alcohol en creëert een heerlijke geur die ruim 24 uur blijft hangen.
Dankzij de verschillende geuren kun je eindeloos blijven genieten en zorgen voor telkens een verrassend frisse geur in huis of kantoor.
Dit kleintje is veelzijdig en gaat lang mee:
– Gebruik het als spray;
– Gebruik het voor geurbestrijding;
– Gebruik het als allesreiniger;
– Gebruik het als vloerreiniger.
Gebruiksaanwijzing
1. Spray
Voeg 2 dopjes Zoflora toe aan een 750 ml spray fles gevuld met water, om een krachtige desinfectie spray voor oppervlaktes te creëren. Heerlijk fris en makkelijk in omgang.
2. Geurbestrijding
Gebruik 1 dopje Zoflora voor het verwijderen van nare geurtjes in de wasbak en de toiletborstel houder. Let wel, onverdund is Zoflora zeer brandbaar.
3. Allesreiniger
Voeg 4 dopjes Zoflora toe aan een emmer met 1,6 liter water voor de ultieme allesreiniger. Probeer na de schoonmaak je te weken in Zoflora, zodat er geen bacteriën in kunnen nestelen.
4. Vloerreiniger
Voeg 2 dopjes Zoflora toe aan een emmer met 800 ml water voor de perfecte vloerreiniger. Let wel, niet gebruiken op gepolijste houten vloeren.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoflora – Linen Fresh” te beoordelen