YouSea™ Zero Waste Keukenreiniger Ontvetter Eco-Xtabs™ |Duurzaam Cadeau|Duurzaam leven

12.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900725354979 Categorie:

Beschrijving

Keukenreiniger Eco-Xtabs™
Krachtige, ecologische en effectieve keukenreiniger.De speciale samenstelling zorgt voor verwijdering van dierlijke en plantaardige vetten en oliën, eiwitten en ingebrand vuil op:
✔️ Tegels
✔️ Aanrechtbladen
✔️ Roestvrij staal
✔️ Afzuigkappen
✔️ Frituurpannen.
Het product is niet geparfumeerd, Biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij en laat geen sporen na, dus perfect voor de profesionele Horeca keukens.
Met YouSea™ willen we een schonere wereld creëren. Voor personen of bedrijven die op zoek zijn naar producten die een aanvulling zijn op een duurzame, Zero Waste levensstijl of bedrijfsvoering.
Dit doen we met kwalitatieve natuurlijke schoonmaakproducten, vrij van chemische stoffen en in water oplosbare Eco-Xtabs™ + aluminium navulfles, waardoor plastic flessen overbodig zijn. We gaan voor 0% plastic waste en een positieve milieu-impact. Dit bereiken we door continu in beweging te zijn.
Op deze manier dragen we zorg voor een prettige hygiënische leefomgeving en voor de wereld om ons heen.
Gebruiksaanwijzing:
Voeg 1 Eco-Xtab™ toe aan 500 of 750 ml kraanwater, even schudden, de Eco-Xtab™ lost volledig op en het product is gereed voor gebruik.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “YouSea™ Zero Waste Keukenreiniger Ontvetter Eco-Xtabs™ |Duurzaam Cadeau|Duurzaam leven” te beoordelen