XXL Swiffer Duster kit & Swiffer Duster Starterkit met 3 navullingen

21.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900035998785 Categorie:

Beschrijving

XXL Swiffer Duster kit & Swiffer Duster Starterkit
De Swiffer XXL Duster kan tot 90 cm worden uitgeschoven om eenvoudig alles af te stoffen. De Swiffer maakt met z’n speciale doekjes beter schoon dan een normale stofdoek. De uitschuifbare stoffer heeft een flexibele kop die in 4 richtingen kan worden gedraaid om alle hoeken en gaten in huis goed schoon te maken. Zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes zoals radiatoren, jaloezie├źn, de tv of die ene hoge kast kunnen makkelijk worden afgestoft.
De Swiffer werkt op bijna elke droge ondergrond zonder pluis achter te laten.
Duizenden pluizige vezels vangen het stof en houden het vast, wat andere plumeaus normaal gesproken verspreiden.
Schud de navulling even op voordat je hem op het ergonomische handvat plaatst voor optimale werking.
Geweldig om haar van huisdieren te verwijderen
De Swiffer Dusters zijn het middel om stof, haar en allergenen van huisstofmijten, katten en honden op oppervlakken te vangen en vast te houden dankzij de duizenden licht gecoate pluizige vezels.
De Swiffer stofdoekjes beschikken over unieke vezels die van vorm veranderen, hierdoor kun je bij de meest moeilijkst bereikbare plekjes komen om van bijna elk oppervlak stof en haar te verwijderen zonder het in huis te verspreiden.
Handige tips: Ze zijn vooral handig om het haar van je huisdieren, dat constant uitvalt, te verwijderen of als je last hebt van een stofallergie.
Swiffer Duster afstoffers trekken stof, vuil en haren aan als een magneet en houden het vast tussen de duizenden pluizige vezels.
1x XXL Swiffer Duster kit
1x Swiffer Duster kit

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “XXL Swiffer Duster kit & Swiffer Duster Starterkit met 3 navullingen” te beoordelen