Witte Toiletblokjes voor Inbouwreservoir voor o.a Geberit en Grohe – 25 stuks – Met Lavendel – vlekvrij – Stortbakblokjes

29.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900024768782 Categorie:

Beschrijving

Ben je op zoek naar toiletblokjes voor het inbouwreservoir om het toilet reinigen, zonder vlekken achter te laten? Of zoek je toiletblokjes die bacterieën daadwerkelijk doden na iedere spoelbeurt? En wil je dat de toiletblokjes gemiddeld 200 dagenlang mee gaan? Als je minimaal één van deze vragen met JA beantwoord hebt, dan zijn deze witte toiletblokjes voor het inbouwreservoir de ideale uitkomst voor jou!
Toiletblokjes Inbouwreservoir voor meer gemak en hygiëne Je kent het wel, urinesteen, remsporen, kalkaanslag en ga zo maar door. De toiletblokjes die je nu gebruikt laten of vlekken achter of zijn gemaakt van plastic… Tijd voor verandering!
Met deze toiletblokjes reken je voorgoed af met hardnekkige remsporen, bacteriën en aanslag. Voorzien van krachtige ingrediënten, zorgen deze toiletblokjes na iedere spoelbeurt voor een schoon toilet waardoor het toilet langdurig fris en schoon blijft. Wat deze toiletblokjes zo anders maken? Ze laten geen vlekken achter, zijn milieuvriendelijk, reinigen krachtig en gaan per toiletblokje gemiddeld 10 dagen mee!
Waarom steeds meer mensen voor de toiletblokjes van Techweise kiezen Grondige reiniging – Doordat de toiletblokjes alleen ingredienten bevatten die een reinigingseffect, wordt het toilet grondig gereinigd na iedere spoelbeurt. Zo hoef je minder vaak zelf in het toilet te hangen om het toilet goed schoon te maken.
Laten geen vlekken achter – In tegenstelling tot toiletblokjes met kleur, laten deze toiletblokjes geen hardnekkige vlekken en strepen achter na het doorspoelen. Zo houd je het toilet streepvrij, zijn ze beter voor het milieu en ziet het toiletwater er een stuk minder chemisch uit!
Duurzaam- Omdat ieder toiletblokje wel 10 dagenlang mee gaat, kun je met een verpakking maandenlang vooruit! Hierdoor worden plastic schoonmaakmiddelen overbodig. Bovendien zijn deze toiletblokjes biologisch afbreekbaar waardoor ze niet belastend voor het milieu zijn. Ideaal toch?
Kostenbesparend – Voor één toiletblokje ben je minder dan een euro kwijt en In totaal zitten er 25 toiletblokjes in de verpakking. Zo houd je het toilet lang schoon en hoef je voorlopig geen nieuwe schoonmaak middelen meer aan te schaffen!
Super kostenbesparend, duurzaam en eenvoudig Met iedere bestelling kun je maanden vooruit! Hierdoor kun je gedag zeggen tegen overbodige plastic schoonmaakflessen, hangende plastic wc-blokjes en andere schadelijke middelen die je nu wellicht gebruikt. Zo reinig je met Techweise plasticvrij, bespaar je veel kosten en houd je meer tijd over voor leukere dingen! Bovendien hoef je de blokjes maar eens per maand te vervangen waardoor schoonmaak eenvoudiger dan ooit wordt.
Bestel deze Toiletblokjes voor inbouwreservoir vandaag nog en geniet morgen al van een schoon en fris toilet!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Witte Toiletblokjes voor Inbouwreservoir voor o.a Geberit en Grohe – 25 stuks – Met Lavendel – vlekvrij – Stortbakblokjes” te beoordelen