Witte Reus Toiletblok Geur Switch – Appel Waterlelie – WC Blokjes Voordeelverpakking – 6 Stuks

16.82

Bekijken

Artikelnummer: 8703900160445331 Categorie:

Beschrijving

Witte Reus zorgt voor een hygiënisch schoon toilet
Met het nieuwe Witte Reus toiletblok bent u verzekert van een schoner en frisser toilet dan ooit.
Witte Reus Geur Switch Appel Waterlelie toiletblok bevat een All in 1 formule met vier functies: reinigend schuim, vuilbeschermer, anti-kalk formule en extra frisheid.
Door de revolutionaire technologie biedt Witte Reus Geur Switch een verandering van geur bij elke spoelbeurt voor een extra frisheid dimensie.
Door de verbeterde formule is er 10% meer frisheid dan de vorige Geur Switch wc blok varianten.
Een nieuw design met innovatieve balletjes met twee kleuren. Voor een schoon, fris en speels toilet.
Het karton en de houder zijn 100% recyclebaar.
Met het nieuwe Witte Reus Geur Switch toiletblok ben je verzekerd van een schoner en frisser toilet dan ooit. Dankzij de Aqua Active Technology in het toiletblok is het mogelijk om twee verschillende geuren in je toilet te ervaren, terwijl je maar één toiletblok gebruikt. Door de verbeterde formule verspreidt het toiletblok 10% meer geur dan de vorige Geur Switch varianten. De revolutionaire technologie bevat een All in 1 formule met vier functies en verandert de geur bij elke spoelbeurt. De Appelbloesem geur wordt verspreid tussen de spoelbeurten door, wanneer het toiletblok droog is. Deze Appelbloesem geur ruik je als je het toilet binnenkomt. De tweede geur, Waterlelie, wordt geactiveerd tijdens de spoelbeurt, wanneer het toiletblok nat wordt. Hierdoor kun je twee verschillende geuren in één toiletblok ervaren. Witte Reus Geur Switch biedt een superieure geurkwaliteit en -intensiteit inclusief luchtverfrissereffect, vanaf het moment dat je het toiletblok voor het eerst in het toilet plaatst.
Duurzame keuze
Het karton en de houder zijn 100% recyclebaar.
Probeer ook onze andere Witte Reus Geur Switch variant Lotus Bamboe.
Gebruiksaanwijzing
Buig de houder open
Hang de houder aan de rand van het toilet
Plaats het toiletblok in het gebied van de optimale waterstroom

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Witte Reus Toiletblok Geur Switch – Appel Waterlelie – WC Blokjes Voordeelverpakking – 6 Stuks” te beoordelen