Wipe en Clean reinigingsmiddel – Basilicum

17.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703900247062529 Categorie:

Beschrijving

Wipe en Clean is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel op basis van Effectieve Micro-organismen. In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam leefmilieu en een gezonder huis is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Dit kan met Wipe en Clean! De Effectieve Micro-organismen zorgen voor die evenwichtige balans in huis. Het zijn goede bacteriën, onmisbaar voor een gezond huis.
Wipe en Clean ontstaat door het fermenteren van een voedingsbron met EM. Fermentatie is een eeuwenoude techniek die ervoor zorgt dat “goede micro-organismen” zich vermeerderen, zoals o.a. bij wijn, zuurkool en bier het geval is. De organische zuren die hierbij worden geproduceerd (pH 2,9) nemen het vuil weg en worden vervolgens door Wipe en Clean micro-organismen verteerd. Hierdoor ontstaat een zuiver en fris klimaat. Wipe en Clean is een algemeen schoonmaakmiddel en kan dan ook zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast.
Verschil tussen Wipe & Clean en Microferm zijn beiden kant-en-klare EM, EM-Actief. Microferm is geactiveerde EM op basis van rietsuikermelasse en heeft een donkerbruine kleur. Wipe & Clean is geactiveerd op basis van een andere suikerbron, waardoor deze veel lichter (geelachtig) van kleur is en een meer ciderachtige smaak heeft. Door de lichte kleur is Wipe & Clean geschikter geschikt voor reiniging dan Microferm. Het zal geen donkere vlekken achterlaten.
Ingrediënten
Wipe & Clean Basilicum
Water, azijnzuur, melkzuur, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Sacharomyces cerevisaea, enzymen, koolhydraten, geëxtraheerde tarwezemelen, essentiële oliën, basilicum, alcohol.
Wipe & Clean Neutraal
Water, azijnzuur, melkzuur, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Sacharomyces cerevisaea, enzymen, koolhydraten, geëxtraheerde tarwezemelen, alcohol.
Gebruik
Steeds schudden voor gebruik.
Spuiten op de te reinigen harde opervlaktes, daarna met een doek afnemen.
Spuiten op vlekken en laten inwerken.
Sieraden laten inweken.
Algemene dosering
Waarschuwingen
Hoewel Wipe & Clean geen chemicaliën bevat, kunnen de aanwezige zuren prikken bij oogcontact. Bij aanraking met de ogen, goed uitspoelen met veel water. Buiten bereik van dieren en kinderen houden. Bij inslikken, direct een arts raadplegen. Niet bestemd voor voedselbereiding. Niet geschikt voor leer, natuursteen en onbehandeld hout.
Wipe&Clean is een bewezen 100% natuurlijk en effectief schoonmaakmiddel en werkt op basis van een bijzonder principe. Het gaat daarbij om een juiste balans in bacteriën. Zogenaamde ‘goede’ bacteriën blijven in de meerderheid en zorgen zo voor een evenwichtige leefomgeving. Een unieke allesreiniger die na acht jaar wordt verfrist met een nieuwe verpakking. Naast de basisvariant Naturel en Heilige Basilicum is de serie tevens uitgebreid met de nieuwe geur Munt.
Wipe&Clean tegen ziekteverwekkers en goed voor milieu
In en rond het huis leven miljarden bacteriën. Wipe&Clean werkt als probiotica, waarbij gezonde bacteriën worden ingezet om op natuurlijke wijze een nieuw evenwicht te creëren.
Het zijn goede bacteriën, die onmisbaar zijn voor een gezonde leefomgeving. Wipe&Clean biedt dus bescherming tegen schadelijke micro-organismen en zorgt daarmee op natuurlijke wijze voor een schoon huis. Gebruik van Wipe&Clean draagt tevens bij aan een beter milieu.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wipe en Clean reinigingsmiddel – Basilicum” te beoordelen