Wassoda 5 kg – Natriumcarbonaat – Was soda – Waspoeder – Zilversoda – Wasmiddel – Sodastralen – Washing powder – Baking Soda NL

17.49

Bekijken

Artikelnummer: 8703900993443606 Categorie:

Beschrijving

Wassoda, ook wel natriumcarbonaat. Een zuiver poeder voor uw schoonmaak.
Algemene informatie van Baking Soda NL Wassoda wordt gebruikt voor het maken van reinigingsmiddelen die het water verzachten en helpen vlekken te verwijderen.
Voorbeelden van toepassingen zijn:
– vloeren schoonmaken
– wandtegels schoonmaken
– gootsteen schoonmaken
– toilet schoonmaken
– aangekoekte pannen schoonmaken
– glaswerk ontvetten
– afvoer ontstoppen
– theelepeltje soda in de afwasmachine voorkomt kalkaanslag
Dit product is een technisch product, niet bedoeld als feed, food of farmaceutisch ingrediënt.
Sodastralen Ook wordt wassoda gebruikt als straalmiddel. Sodastralen is een techniek waarbij natriumcarbonaat of natriumbicarbonaat met perslucht materialen kan schoonmaken. Wassoda is een zeer fijn poeder dat een iets agressievere bewerking biedt dan natriumbicarbonaat (Baking Soda).
Wassoda voor sodastralen kan worden gebruikt voor het schoonmaken van hout, eiken balken, eiken vloeren, deuren, trappen en trapleuningen, graffiti, auto’s, bootrompen, metselwerk en apparatuur voor voedselverwerking. Onder andere kalkaanslag, verkleuringen, groene aanslag, olie, vet en schimmels worden moeiteloos verwijderd zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen. Het is schoner en fijner werken dan wanneer dat met zandstralen gebeurt. Door gebruik te maken van sodastralen/sodablasting is het gebruik van chemicaliën niet meer nodig.
Ter verduidelijking: Baking Soda NL biedt u de natriumcarbonaat voor sodastralen. Wij doen geen straalwerkzaamheden en kunnen u hiervoor ook geen apparatuur verschaffen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wassoda 5 kg – Natriumcarbonaat – Was soda – Waspoeder – Zilversoda – Wasmiddel – Sodastralen – Washing powder – Baking Soda NL” te beoordelen