Wash & Clean Watertankreiniger 1 Liter Doseerflacon

18.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900229683850 Categorie:

Beschrijving

Wash & Clean watertankreiniger is een krachtige reiniger voor het verfrissen en reinigen van de waterleidingen, de schoonwatertank en de afvalwatertank. Zo geniet u van een schoon en fris voertuig tijdens uw vakantie.
Krachtig reinigingsmiddel voor de watertank
De Wash & Clean watertank reiniger verwijdert kalkaanslag, zeepresten en ander hardnekkig vuil uit de waterleidingen en watertanks. Het reinigingsmiddel is bedoeld om te gebruiken nadat het water een langere tijd heeft stilgestaan, bijvoorbeeld na de winterstalling. Dit schoonmaakmiddel is eenvoudig te gebruiken. Doseer 500 ml in de lege schoonwatertank en vul deze met water. Draai vervolgens alle kranen om beurten open, totdat er blauw water uit de kraan komt. Wanneer u dit ziet, moet u de kraan weer dichtdraaien. Laat de vloeistof nu 1 tot 4 uur inwerken, afhankelijk van de tankinhoud. Na de inwerktijd zet u alle kranen open en laat u de tank leeglopen. Spoel deze vervolgens goed door en laat opnieuw leeglopen tot er geen blauw water meer uitkomt. Na dit proces geniet u weer van een schone watertank!
Belangrijkste voordelen:
Voor reiniging van de waterleidingen en watertanks
Voorkomt nare geurtjes
Handige doseerfles
Inhoud: 1 liter
Wash & Clean maakt schoonmaken makkelijk
De schoonmaak- en onderhoudslijn van Wash & Clean is speciaal ontwikkeld om uw kampeervoertuig en eigendommen perfect schoon en in goede staat te houden. Van buiten én van binnen. Met deze producten verwijdert u vuil dat na verloop van tijd op uw voertuig verzamelt met het grootste gemak en verlengt u de levensduur van uw spullen. Met de schoonmaakproducten van Wash & Clean blijven uw eigendommen in optimale conditie. De diverse sprays, vloeistoffen en wasborstels bieden voor elke vuiligheid een oplossing. Zo geniet u van nog meer comfort op uw vakantie.
Met de watertankreiniger van Wash & Clean houdt u de watertank goed schoon en heeft u geen last van nare geurtjes in de camper of caravan. Perfect voor een frisse vakantie!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wash & Clean Watertankreiniger 1 Liter Doseerflacon” te beoordelen