Wash & Clean Impregneerspray 600ML

18.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900230951675 Categorie:

Beschrijving

Bang voor natte spullen tijdens uw kampeerreis? Met de Wash & Clean impregneerspray zal u dat niet overkomen. Deze spray beschermt verschillende soorten textiel tegen vuilaanhechting en maakt het materiaal waterafstotend.
Bescherm uw spullen tegen vocht en vuil
Met de Wash & Clean impregneerspray zorgt u ervoor dat uw spullen water en vuil afstoten. De spray is onder andere geschikt voor tenten, schoenen, zonwering, fietstassen en rugzakken. Dit maakt het een ideaal onderhoudsproduct voor uw kampeervakantie. Er is immers niks zo vervelend als rondlopen met natte spullen! De spray is eenvoudig te gebruiken. Verwijder eerst stof en vuil van het oppervlak dat u gaat behandelen. Schud de bus voor gebruik en spuit op een afstand van zo’n 25 centimeter op het materiaal. U kunt ervoor kiezen om doorzichtige delen, zoals vensters in een tent, af te plakken. De kleurloze en luchtdoorlatende impregneerspray biedt een snelle en eenvoudige bescherming, waarmee uw spullen in optimale staat blijven.
Belangrijkste voordelen:
Beschermt tegen vuil en water
Eenvoudig te gebruiken
Inhoud: 0,6 liter
Wash & Clean maakt schoonmaken makkelijk
De schoonmaak- en onderhoudslijn van Wash & Clean is speciaal ontwikkeld om uw kampeervoertuig en eigendommen perfect schoon en in goede staat te houden. Van buiten én van binnen. Met deze producten verwijdert u vuil dat na verloop van tijd op uw voertuig verzamelt met het grootste gemak en verlengt u de levensduur van uw spullen. Dankzij de schoonmaakproducten van Wash & Clean blijven uw eigendommen in optimale conditie. De diverse sprays, vloeistoffen en wasborstels bieden voor elke vuiligheid een oplossing. Zo geniet u van nog meer comfort op uw vakantie.
Een impregneerspray van hoge kwaliteit is belangrijk om uw spullen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Na een behandeling met deze spray van Wash & Clean stoten behandelde voorwerpen vuil en water af. Zo blijft alles mooi, schoon en droog!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wash & Clean Impregneerspray 600ML” te beoordelen