Wasballen zonder Wasmiddel Delieco InnovaGoods Pakket van 2 stuks

24.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901724479731 Categorie:

Beschrijving

InnovaGoods biedt de nieuwste artikelen voor uw huis, zoals de Wasballen zonder Wasmiddel Delieco InnovaGoods Pakket van 2 stuks ! Ontdek een brede selectie van hoogwaardige producten, die er uitspringen vanwege hun functionaliteit, efficiëntie en innovatief ontwerp: verlichting, opslag, decoratie, airconditioning, tuin, huisdieren, schoonmaak, enz.
Originele wasballen zonder wasmiddel die de was diep en effectief reinigen en grote besparingen mogelijk maken. Milieuvriendelijk wassen (geen chemicaliën of giftige producten) voorkomt ook huidirritaties en allergieën die door het gebruik van wasmiddelen worden veroorzaakt. Deze wasmachineballen zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk. Elke bal kan tot 1500 wasbeurten uitvoeren, dus beide ballen kunnen tot 3000 wasbeurten uitvoeren. Voor het beste resultaat is machinewas op maximaal 60 °C aan te bevelen, hoewel dit afhangt van het soort kledingstuk. De keramische kralen binnenin verrijken het water met geladen negatieve ionen, die de oppervlaktespanning van het water breken en vuil, ziektekiemen en geurtjes verwijderen. Bovendien zijn ze geschikt voor alle soorten stoffen, antibacterieel en heel gemakkelijk in het gebruik. Dankzij hun lichte en compacte vormgeving nemen ze weinig plaats in, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Om hun eigenschappen niet te verliezen en de gebruiksduur te verlengen, moeten ze minstens een keer per maand in het zonlicht (tussen 1 en 2 uur) te drogen worden gelegd. Het pakket bevat 2 wasbollen.
Materiaal: TPR
Keramische parels
Kleur: Geel
Origineel ontwerp: Innovatief en functioneel
Soort: Ballen voor de wasmachine
In de machine wassen: 60 ºC
Geen wasmiddel nodig: Grote besparing
Herbruikbaar: 3000 wasbeurten
Milieuvriendelijk: Respectvol voor het milieu
Ecologisch wassen: Zonder chemische of giftige producten
Gunstige effecten: Vermijdt huidirritaties en allergieën die worden veroorzaakt door het gebruik van reinigingsmiddelen
Diepe en effectieve reiniging: Antibacterieel
Verwijdert vuil, ziektekiemen en geurtjes
Universeel: Geschikt voor alle soorten stoffen
Eenvoudig te gebruiken: Handig en gemakkelijk in gebruik
Compact: Neemt weinig ruimte in beslag
Licht en handig: Gemakkelijk mee te nemen en op te bergen
Stuks: Pakket van 2 stuks
Afmetingen ong.: Ø10,5 x 9,4 cm
Verpakking en handleiding in 24 talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Estisch, Russisch, Lets

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasballen zonder Wasmiddel Delieco InnovaGoods Pakket van 2 stuks” te beoordelen