Vloerreiniger pods – 40 stuks st. 40

13.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703900885427125 Categorie:

Beschrijving

Universeel reinigingsmiddel voor het schoonmaken voor alle soorten vloeren. Ook geschikt voor gebruik op delicate vloeren zoals natuursteen en (beschermde) houten vloeren. Geconcentreerd natuurlijk product in capsulevorm, te gebruiken in een emmer water. Zero Waste & ecologisch schoonmaken dankzij Ecopods. Omhulsel van de capsule bestaat uit algen, dit lost volledig op in het water.
Geur: fruit
PH WAARDE: 8,3 +- 0,5 (sol. 3%)
Geschikt voor vegans
EU Ecoloabel gecertificeerd
Tip: wil je een sopje maken, gebruik dan een vloerreiniger pod in emmertje. Vul de emmer met minimaal 3 liter water.
Gebruik: Doe de capsule in een emmer van 5 tot maximaal 15 liter water. Laat de capsule volledig oplossen en je bent klaar om alle vloeren schoon te maken. Behandel de capsules steeds met droge handen. Door contact met water gaan ze immers oplossen! Ingrediƫnten: 30%nietionischeoppervlakte-actievestoffen, parfum, conserveringsmiddelen: (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone), allergenen:(benzylalcohol, coumarin, d-limonene) Milieu Ecopods is een pionier met zero-waste-verpakking voor schoonmaakproducten. Deze plastic-vrije verpakking heeft meer voordelen dan dat je zou denken. Je koopt geen water maar een supergeconcentreerd schoonmaakproduct.
Je koopt geen wegwerp plastic, maar een duurzame herbruikbare fles.
Zo bespaar je 92% CO2 omdat we alleen de capsule vervoeren en geen water (traditionele schoonmaakproducten bevatten 80% water).
Je bespaart 91% afval omdat de herbruikbare flessen jaren meegaan.
En je hebt 95% minder plaats nodig om de producten op te bergen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloerreiniger pods – 40 stuks st. 40” te beoordelen