Vivid Green Air Duster – Perslucht – Compressed Air – Stof Reiniger – Oplaadbaar en Draadloos – 50.000 RPM – Zwart

37.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901318994255 Categorie:

Beschrijving

De Air Duster is de elektrische variant van de perslucht spuitbus, maar beter voor het milieu. Een toetsenbord schoonmaken, stof verwijderen uit je computerkast of onbereikbare plekjes stofvrij krijgen; De Vivid Green Airduster kan exact hetzelfde als een wegwerp perslucht spuitbus. Maar dan milieuvriendelijker. En hij kan zelfs worden gebruikt voor doeleinden waar je niet meteen aan zou denken!
Voor alles te gebruiken De Airduster kan worden ingezet om de meeste lastige plekken stof- en kruimelvrij te krijgen en zelfs als bank reiniger. Blaas de kruimels tussen de bank of de eetkamerstoel leuningen er gemakkelijk uit. Het schoonblazen van jaloezieën, ventilatieroosters en verwarmingen wordt een fluitje van een cent!
Daarnaast kun je de air duster ook gebruiken om het interieur van de auto op te frissen. Stofzuigen kunnen we wel, maar hoeveel stoffige naden en kieren zie je echt over het hoofd? Precies.
Productvoordelen Lastig schoon te maken plekken worden bereikbaar
Draadloos, compact & klein
Milieuvriendelijk alternatief t.o.v. een perslucht spuitbus
3 instelbare snelheden
5 opzetstukken, één voor elke situatie
USB-C – kortere oplaadtijd t.o.v. een micro-USB aansluiting
60 minuten bruikbaar op een volle accu (6000 mAh)
Te gebruiken voor talloze doeleindes (bv. als BBQ aanjager)
Nadelen X Kan een luchtbedje opblazen, maar geen luchtkasteel
Computerkast stof- en vloeistofvrij schoonmaken Je kent het wel, de halfjaarlijkse stofontruiming dienst in je computerkast. De meeste gebruiken hier een perslucht spuitbus voor pc’s. Om deze vervolgens te gebruiken als toetsenbord reiniger.
Maar als je bekend bent met deze ‘compressed air’ spuitbussen weet je dat wanneer je ze in de verkeerde oriëntatie gebruikt er vloeistof uit kan spuiten. En dat wil je niet. De Vivid Green Air duster gebruikt een elektromotor en dus geen schadelijk drijfgas om lucht te verplaatsen, waardoor er ook geen vloeistof vrij komt.
Gebruiksgemak De Vivid Green air duster heeft een krachtige motor waarmee je met 3 verschillende standen elk stofprobleem de wereld uit blaast. Wil je gevoelige apparatuur schoon krijgen? Stand 1 is perfect. Toetsenbord schoonmaken? Daar hebben we stand 2 voor. Met stand 3 heb je zwaar geschut voor hardnekkige stofplekken.
En dit alles wordt aangedreven door een 6000 mAh accu die binnen 2 uur volledig is opgeladen. Deze heeft een USB-C aansluiting en ondersteund daarmee snelladen.
Milieuvriendelijkere optie Als je goed zorgt voor je computerkast en randapparatuur dan maak je deze al periodiek stofvrij. Maar op lange termijn is dit geen milieuvriendelijke manier van schoonmaken. Hoeveel wegwerp spuitbussen heb je al gebruikt? 1 perslucht spuitbus? 10? Of misschien wel 100. Kies voor de milieuvriendelijkere optie en gooi niet per ongeluk de Vivid Green Air duster bij het afval.
Wat zit er in het Vivid Green pakketje? 1x Air duster
5x opzetstukken
1x opbergzak
1x USB-C oplaadkabel
1x Digitale handleiding
Specificaties Merk: Vivid Green
Kleur: Zwart
Draadloos: Ja
Afmeting product: 16 cm x 10 cm x 6,5 cm
Gewicht: 435g
Materiaal: ABS & PP
Ingangsspanning: DC 5V / 2A
Wattage: 68W
Batterij capaciteit: 6000mAh
Batterijduur: 45 tot 60 minuten
Oplaadtijd batterij: 2 uur
Oplaadkabel: USB C
Aantal standen: 3
Aantal RPM: 43.000, 47.000 of 51.000
Windsnelheid: 15 tot 20 m/S
Motor luchtdruk: 7.0 KPa
Functie led licht: Ja
Werkingstemperatuur: -10°C~50°C
Opbergtemperatuur: -10°C~60°C
Bestel de Vivid Green Air duster voor 23:59 en blaas morgen al jouw stoffige zorgen de wereld uit!
Het Vivid Green® Keurmerk Vivid Green® draagt bij aan een schonere planeet door een nieuwe standaard aan recyclebaar verpakkingsmateriaal, en digitale handleidingen te introduceren.
Je herkent onze producten door hun 100% afbreekbare luchtvrije bruine verpakkingsdozen, materiaal besparende digitale handleidingen & een enkele iconische Vivid Green® sealsticker. Een nieuwe milieuvriendelijke standaard binnen e-commerce.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vivid Green Air Duster – Perslucht – Compressed Air – Stof Reiniger – Oplaadbaar en Draadloos – 50.000 RPM – Zwart” te beoordelen