Uslon 12 Professionele Grafiet Schets Tekenpotloden Set In Blik – 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H- 12 Potloden – Zwart

14.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901637551960 Categorie:

Beschrijving

Met deze tekenpotloden kun je urenlang genieten van tekenen, schetsten, grafitti of schrijven. Deze set is het perfecte cadeau om weg te geven aan kunstenaars, beginners, studenten en kinderen die geïnteresseerd zijn in schetsen en tekenen. Deze professionele set van Uslon bestaat uit 12 schetspotloden met verschillende grafiet hardheden: 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H. Ze zijn gemaakt van erg goede kwaliteit hout en gemakkelijk te scherpen/slijpen of uit te gummen.
Door het zeshoekige ontwerp ligt het tekenpotlood comfortabel in de hand en wordt voorkomen dat het potlood van de tafel af rolt. De blikken doos is compact en zeer geschikt om mee te nemen.
Je ontvangt de geslepen tekenpotloden in een doos van 18,8 x 10,3 x1 cm die de potloden goed beschermt tegen breken.
Basisvaardigheden schetsen: H potloden zijn de hardste potloden, en worden vaak gebruikt voor het schetsen van dunne lijnen die niet makkelijk uit te vegen zijn. Deze worden gebruikt voor bouwkundige schetsen, of voor zakelijke schetsen. Zorg dat je een volledig assortiment in huis hebt, waaronder 6H, 4H en 2H potloden (6 is de hardste en 2 de zachtste).
B potloden zijn de zachtste potloden, en worden gebruikt voor het maken van uitgeveegde en vagere lijnen, alsmede voor het aanbrengen van toon in je schets. Deze worden het meest gebruikt onder kunstenaars. Zorg dat je een set in huis hebt van 6B, 4B en 2B potloden (6B is het zachtst en 2B het hardst).
Schetsen op gewoon printpapier kan prima, maar dit is wel dun papier en houdt de schetslijnen niet goed vast. Gebruik fine art papier met een wat grove korrel voor het beste resultaat en meer schetsplezier.
Kenmerken: 12 zwarte schetspotloden
8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, F, H, 2H, HB
Milieuvriendelijke materialen
Voor kunstenaars, beginners, studenten, kinderen en kantoormedewerkers
18,8 x 10,3 x1 cm

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uslon 12 Professionele Grafiet Schets Tekenpotloden Set In Blik – 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H- 12 Potloden – Zwart” te beoordelen