TOTEM – CHOCOLADE – MELK CHOCOLADE FONDUE – 31% CACAO – 150g

6.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901847343192 Categorie:

Beschrijving

Onze melkchocolade fondue smelt voor jou. Het past goed bij al jouw favoriete hapjes: shamallows, koekjes, roomijs, seizoensfruit (vers of gedroogd). Maak rotjes en lolly’s met kleurrijke decoraties en figuren met onze melkchocoaldefondue.
Vloeibare chocolade zonder moeite Eenvoudig af te smelten in kokend water, oven of barbecue. Welke bereidingswijze je ook kiest, in slechts 15 minuten is je heerlijke chocoladefondue klaar. Bovendien, is onze melkchocoladefondue zeer praktisch, geen gedoe met schoonmaak.
Met kokend water: Breng water aan de kook en leg het blik in het kokend water. Laat het water doorkoken gedurende 15 min. Zorg dat het blik volledig onder water zit. Haal het blik uit het kokend water en laat het 2 min rusten. Open het deksel, roer en geniet van de heerlijke chocolade.
Met oven: Verwijder het plastic deksel en de brochure en zet het blik in de oven op de laagste temperatuur (ca 50 °C). Haal het blik uit de oven en schud eventueel ter controle of de chocolade goed afgesmolten is. Open het deksel, roer even en geniet van de heerlijke chocoladefondue.
Met barbecue: Verwijder het plastic deksel en de brochure. Zet een inox kom of aluminium bakje met met water op de barbecue rooster. Zet het gesloten blik in het water. Afhankelijk van de barbecue temperatuur, zal de chocolade tussen 20 en 30 min afgesmolten zijn. Het waterbad niet rechtstreeks boven de vlammen plaatsen. Open het deksel, roer en geniet van de heerlijke chocoladefondue!
Meermals smeltbaar en hersluitbaar. Is de chocolade niet volledig op? Geen nood. Plaats het deksel op het blik en zet het op een droge plek. Wil je de chocoladefondue terug smelten dan kan je het in de oven plattsen op een lage temperatuur (ca 50 °C). Na 15 min is de chocolade weer vloeibaar. Goed roeren. Tip: Nadat de chocolade hard geworden is, kan je soms witte vlekken opmerken. Dit is perfect normaal, ze verdwijnen weer bij het afsmelten.
Chocoladefondue om te delen Wil je wat tijd doorbrengen met je familie of vrienden? Onze chocoladefondue zal dit moment uniek, vrolijk en heerlijk maken!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TOTEM – CHOCOLADE – MELK CHOCOLADE FONDUE – 31% CACAO – 150g” te beoordelen