Toiletblok Toilet Tapes ECO – Floral Fest – WC Reiniger – 1 stuk

6.25

Bekijken

Artikelnummer: 8703900873352821 Categorie:

Beschrijving

Een confetti van zoete bloemen! Laat je meenemen in de beleving van deze vrolijke, kleurrijke en onweerstaanbare geur. Tijd voor een feestje in je wc!
De geur van verse bloemen veroorzaakt zeker een glimlach op elk gezicht. Daarom symboliseren ze liefde, vreugde en geluk.
Net als elk ander levend wezen hebben bloemen een levenscyclus. Ze worden geboren, groeien, vermenigvuldigen, bloeien en sterven. In de meest actieve fase – de florerende bloeiperiode – vangen, wij mensen, het meeste de geuren van bloemen op. Wij presenteren het hele boeket van verschillende bloemen precies in deze bloeifase in onze Floral Fest toilettape. Het gebruik van Floral Fest in uw toiletruimte is een manier om de omgeving comfortabel te maken door een aangename geur te verspreiden en de kamer te vullen met een voortreffelijk aroma.
Deze aromatische compositie zal niet alleen een helder accent in de sfeer van uw kamer zijn, maar zal ook de rest van uw dag een gevoel van comfort, geluk, vreugde en vitaliteit geven.
Dit pakketje past door de brievenbus
Eigenschappen Toilet Tapes:
bevat tot 90% minder plastic dan vergelijkbare producten
natuurlijke frisse geuren
schuim
gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder vieze handen te krijgen
ook geschikt voor randloos toilet
bevat geen zout
vegan
duurzaam
Gebruiksaanwijzing
Toilet Tapes zijn zeer eenvoudig in gebruik. Door de unieke hygienische plakstrip bevestig je Toilet Tapes in je toilet. Of je nu een gewoon toilet, een toilet met een hoge rand of een randloos toilet hebt, Toilet Tapes past altijd! Trek de strip van het karton en laat het cupje langs de binnenkant naar beneden zakken tot ongeveer 5-8 centimeter in het toilet. Plak de strip vervolgens vast en je bent klaar om te spoelen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toiletblok Toilet Tapes ECO – Floral Fest – WC Reiniger – 1 stuk” te beoordelen