Tapijtreiniger Stofzuiger – Nat Droog Tapijtreiniger Compleet – Schoonmaak Machine met Spray – Bank reiniger Machine – 20L – 19kPa

245.48

Bekijken

Artikelnummer: 8703901615650734

Beschrijving

Op zoek naar een krachtige reiniger voor uw vuile tapijten en bank? Zijn de ruimtes waarin u zich bevindt er ook aan toe om goed gereinigd te worden? Bestel dan nu de Thuys Tapijtreiniger Stofzuiger! De stofzuiger werkt nu ook voor tapijt en is nu uitgerust met een 2-traps motor om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen. Deze nat- en droog zuiger is perfect voor uw huis, bank, tapijten, auto’s of kantoor. Probeer het zelf en ervaar het geweldige resultaat van onze nieuwste tapijtstofzuiger machine!
Voor- en nadelen
+ Droog, nat en spray- Dit product kan droog en nat zuigen en heeft een sprayfunctie. Dat betekent een multifunctionele stofzuiger met sproei- en pompwater voor het reinigen van uw tapijten, auto’s en banken.
+ Enorm efficient – In vergelijking met haar concurrentie is onze tapijtreiniger enorm efficient. Met een druk van 19 KPA zorgt dit product gegarandeerd voor het gewenste resultaat.
+ Eén druk op de knop – Bij Thuys snappen we het dat u zich niet te veel met de technische kant wilt bezighouden. Daarom bent u met één druk op de knop al klaar om lekker te gaan reinigen.
+ Laag geluidsniveau – Wij kunnen het ons voorstellen dat niet heel de buurt het hoeft te horen als u gaat schoonmaken. Met een enorm laag geluidsniveau van slechts 68 decibel zit dit dan ook helemaal goed.
+ Multifiltratie – De multifiltratie van het product voorkomt secundaire vervuiling.
+ 20 Liter volume – De Thuys tapijtreiniger beschikt over een volume van 20 liter. Dit betekent veel gebruik en weinig gedoe.
+ Niet geschikt voor kinderen- Wij raden altijd aan om dit product onder toezicht van volwassenen te gebruiken.
Uitleg van de tapijtreiniger Na bestelling sturen wij u het pakket toe met daarin de volgende artikelen:
1x Stofzuiger
1x Ronde Borstel
1x Combo vloerborstel
1x PTFE Filter
1x Spleetmondstuk
1x EVA slang
1x Schuimfilter
1x Metalen flexibele buis
1x Poetsborstel met rakel
1x Bluetooth bedieningshendel
1x Handmondstuk
1x Tapijtsproeier
Gebruiksaanwijzing
Om optimaal gebruik te maken van uw bestelling hebben wij het volgende stappenplan voor u gemaakt:
Open de doos en haal het benodigde materiaal eruit.
Zet de stofzuiger in elkaar volgens de handleiding.
Druk op de benodigde knop voor uw behoefte. Voeg eventueel water toe.
Maak uw huis, tapijt, bank of auto grondig schoon.
Geniet van het resultaat van uw multifunctionele stofzuiger!
Weten waarom dit product een bestseller is?
Het product is multifunctioneel. Dat betekent dat u in de eerste plaats geen losse tapijtreiniger of losse stofzuiger hoeft te kopen. U kunt zuigen, sproeien en bevochtigen in 1.
U bespaart enorm veel geld op de schoonmaak. U hoeft geen schoonmaakbedrijf, schoonmaakmiddel of losse schoonmaakster meer te betalen. Dit product lost alles in 1 keer op.
U behoudt uw mooie tapijten, banken, meubels en tegels zoals ze bedoeld zijn. Geen vervelende vlekken meer voor de visite.
Een schoon huis heeft een bewezen hogere verkoopwaarde. Niet alleen is een schoon huis voor eventuele kopers fijner, maar het voorkomt ook schimmels en rotten.
Met 19 kPa is de werking van dit product enorm efficient en verslaat hiermee al haar concurrenten.
In tegenstelling tot haar concurrentie heeft dit product een automatische uitzet bescherming. Wanneer de machine een automatische melding krijgt dat hij bijna volzit, wordt eerst het geluid harder en zal hij daarna stoppen. Zo zit u nooit met een kapotte machine.
Het handvat en het lichte gewicht van slechts 6 kilo zorgen ervoor dat u dit product gemakkelijk kunt meenemen.
Ruime ervaring in tapijtreinigers! We werken al heel lang in de tapijtreinigingbranche en daarom hebben we uitgebreide kennis van waar een goede tapijtreiniger aan moet voldoen. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste tapijtreiniger.
Productspecificaties Merk: Thuys
Spanning (V): 220-240V
Vermogen (W): 1300W
stroomafzuiging: 19 Kpa
Snoer Lengte: 10m
Volume: 20 Liter
Schoon water: 4 Liter
Afmetingen: 6cm*25.5*9.5cm
Schoonmaken kan ook interessant en leuk zijn. Laat het vuil wegspoelen en houd ziektes weg.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tapijtreiniger Stofzuiger – Nat Droog Tapijtreiniger Compleet – Schoonmaak Machine met Spray – Bank reiniger Machine – 20L – 19kPa” te beoordelen