The Rag Company Edgeless 300 Microvezeldoek Geel

7.58

Bekijken

Artikelnummer: 8703900586521311

Beschrijving

Microvezeldoek 300 grams kwaliteit The Rag Company Edgeless 300 Microvezeldoek is een multifunctionele doek met extreem zachte microvezels. De Edgeless 300 Microvezeldoek heeft zijn naam te danken aan een 300 grams kwaliteit per vierkante meter. Hierdoor is de doek ideaal geschikt voor de meest uiteenlopende droog en schoonmaak klussen.
Microvezeldoek zonder naden en stiksels De Edgeless microvezeldoek van The Rag Company heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze doek geen naden en stiksels bevat. Hierdoor bestaat de doek enkel uit extreem zachte microfibers waarmee ieder oppervlak optimaal gereinigd en gedroogd kan worden zonder strepen achter te laten. Daarnaast voorkom je hierdoor dat er krassen in de lak of het oppervlak kunnen ontstaan.
Is de microvezeldoek wasbaar? Deze microvezeldoeken kunnen gewassen worden in de wasmachine met mild vloeibaar wasmiddel (vrij van kleurstoffen, geuren en bleekmiddel). Gebruik hierbij geen wasverzachter! Hierdoor blijven de microvezeldoeken hun geweldige en vuilafstotende eigenschappen behouden. Let op, zijn je doeken nieuw? Was deze altijd de eerste keer voor gebruik. Was nieuwe doeken in verschillende kleuren apart van elkaar om het risico op verkleuring te voorkomen.
Product kenmerken The Rag Company Edgeless 300 Microvezeldoek300 gram per vierkante meter
70% polyester / 30% polyamide
Wasmachine bestendig (zonder wasverzachter)
Pluisvrij
Laat geen krassen achter
Geen stiksels, naden of randen
Meest hoogwaardige microvezeldoek

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Rag Company Edgeless 300 Microvezeldoek Geel” te beoordelen