The Pink Stuff – Schuurmiddel – 4 x 750 ml – Voordeelverpakking

21.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901948728563 Categorie:

Beschrijving

Met deze voordeelverpakking haalt u in één aankoop meerdere stuks in huis voor het gebruik voor een langere tijd. Goedkoper & tijdbesparend!
De Pink Stuff Miracle Cream Cleaner is een veelzijdige en effectieve vloeibare cream cleaner voor vrijwel alle soorten harde oppervlakken in huis. Deze mild schurende reiniger is een belangrijk product in uw voorraad huishoudelijke schoonmaakproducten en is perfect voor zowel uw binnen- als buitenschoonmaak. Van grills, vloeren, muren, deuren, keramiek, tegels, potten en pannen, douches tot gootstenen, deze geweldige reiniger maakt alle soorten oppervlakken schoon, glanzend en zo goed als nieuw!
Hard voor vlekken en toch zacht voor oppervlakken, het is ontworpen om enkele van de meest hardnekkige vlekken en stoffen aan te pakken die andere reinigingsmiddelen niet kunnen, zoals vet-, vuil- en hardwatervlekken. Het is niet alleen geformuleerd met 100% natuurlijke ingrediënten, deze veganistische en dierproefvrije crèmereiniger staat ook bekend om zijn aangename rabarbergeur, waardoor je huis fris, uitnodigend en bevredigend schoon ruikt!
De veelzijdige vloeibare crème-reiniger voor harde oppervlakken is taai tegen vlekken, dringt in en verwijdert vet en vuil, en laat glanzende, schone resultaten achter met 100% natuurlijke reinigingsdeeltjes.
Gebruiksaanwijzing:
The Pink Stuff The Miracle Cream Cleaner is een milde, schurende crèmereiniger voor harde oppervlakken en moet voor gebruik worden gebruikt met de Shake-fles. Test bij twijfel altijd op een onopvallende plek. Crème aanbrengen op een vochtige, zachte doek of spons. Overvegen en afspoelen met schoon water. Wrijf met een schone, droge doek.
Let op:
Vermijd overmatige druk of wrijving op oppervlakken van zacht plastic, aluminium, glas of email. Dweil gemorste vloeistoffen onmiddellijk op. Waarschuwing: Bevat Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken. Dit product is niet geclassificeerd als gevaarlijk volgens GiS. Mensen met een gevoelige huid moeten handschoenen dragen bij het gebruik van dit product.Pluspunten:
Samengesteld met natuurlijke ingrediënten
Millieuvriendelijk in het gebruik
Niet gevaarlijke formulering
Specificaties:
– Gewicht: 3000g
– Kleur: Roze
– Materiaal: Vloeibaar
– Merk: The Pink Stuff
Verpakkingsinhoud
The Pink Stuff – Schuurmiddel – 4 x 750 ml – Voordeelverpakkingx The Pink Stuff – Schuurmiddel – 4 x 750 ml – Voordeelverpakking

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Pink Stuff – Schuurmiddel – 4 x 750 ml – Voordeelverpakking” te beoordelen