The Good Roll en Marcel’s Green Soap Sandelhout & Kardemom Schoonmaak Pakket

17.91

Bekijken

Artikelnummer: 8703901960810449 Categorie:

Beschrijving

The Good Roll en Marcel’s Green Soap Sandelhout & Kardemom Schoonmaak Pakket Hoe fijn is het om je huis schoon te maken met niet alleen een lekkere geur maar ook nog eens met leuk keukenpapier! Dit pakket van The Good Roll en Marcel’s Green Soap biedt beide aan; een heerlijke geur en leuk keukenpapier. Zo gaat schoonmaken echt een feest worden!
Het keukenpapier van The Good Roll is 100% boomvriendelijk en duurzaam. Ze gebruiken namelijk 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Voor The Good Roll is dus géén boskap nodig, wordt er minder water verbruikt en is er minder CO2 uitstoot.
Mocht je die onbedwingbare drang tot poetsen voelen, maar zit je een beetje krap in je tijd: pak snel de Marcel’s Green Soap allesreiniger spray fles en maak er een lekkere tussendoor schoonmaakbeurt van. Terwijl je dat doet kan je je alvast verheugen op die grote beurt, later in de week. Sandelhout is een veelgebruikt ingrediënt in parfums, en geliefd bij tree-huggers zoals Marcel. De aardse, houtige noot vormt een goede basis voor inspirerende geurcomposities. Het oriëntaalse zoet-kruidige aroma van kardamom sluit hier mooi bij aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Good Roll en Marcel’s Green Soap Sandelhout & Kardemom Schoonmaak Pakket” te beoordelen