The Good Roll en Marcel’s Green Soap Patchouli & Cranberry Schoonmaak Pakket

14.15

Bekijken

Artikelnummer: 8703901960810453 Categorie:

Beschrijving

The Good Roll en Marcel’s Green Soap Patchouli & Cranberry Schoonmaak Pakket
Hoe fijn is het om je huis schoon te maken met niet alleen een lekkere geur maar ook nog eens met leuk keukenpapier! Dit pakket van The Good Roll en Marcel’s Green Soap biedt beide aan; een heerlijke geur en leuk keukenpapier. Zo gaat schoonmaken echt een feest worden!
Het keukenpapier van The Good Roll is 100% boomvriendelijk en duurzaam. Ze gebruiken namelijk 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Voor The Good Roll is dus géén boskap nodig, wordt er minder water verbruikt en is er minder CO2 uitstoot.
Mocht je die onbedwingbare drang tot poetsen voelen, maar zit je een beetje krap in je tijd: pak snel de Marcel’s Green Soap allesreiniger spray fles en maak er een lekkere tussendoor schoonmaakbeurt van. Terwijl je dat doet kan je je alvast verheugen op die grote beurt, later in de week.
Lekker duurzaam
Zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat onze allesreiniger geen parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstof: allemaal stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, je huis of je lichaam. De allesreiniger is gebaseerd op natuurlijke zeep, zit bomvol natuurlijke ingrediënten en is minstens 97% biologisch afbreekbaar. Dat voelt een stuk beter, toch? Feel Good Cleaning noemen we dat.
Patchouli & Cranberry
Patchouli heeft een zoete, kruidig-aardeachtige geur met een bijna weldadige en luxe touch. De geur werkt goed om ongewenste geuren te bestrijden. In de sixties was patchouli dan ook populair: het maskeerde de geur van een ondeugend sigaretje. Voor de perfecte geurcombinatie hebben we patchouli ondersteund met het friszure van cranberry.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Good Roll en Marcel’s Green Soap Patchouli & Cranberry Schoonmaak Pakket” te beoordelen