Tana SANET spray – sanitaire reiniger – 750 ml

12.88

Bekijken

Artikelnummer: 8703901762057484 Categorie:

Beschrijving

Sanitairreiniger Sanet Spray Tana ( 750ml) is een gebruiksklare Sanitairreiniger van Tana voor het snel en moeiteloos verwijderen van alle verontreinigingen die in het bad- en sanitairbereik voorkomen.
• Kant-en-klare onderhoudsreiniger voor sanitair. • Verwijdert snel en moeiteloos alle verontreinigingen die in het bad-en sanitairbereik voorkomen. • Dankzij zijn speciaal concept worden minerale verontreinigingen zoals kalk- en zeepresten verwijdert. • Na de schoonmaak behouden de sanitaire oppervlakken hun oorspronkelijke glans. • Bevat een aangename parfum.
Toepassing
Spuit het product op het te reinigen oppervlak of spuit het product op een (microvezel) doek of krasvrije schuurspons. Door zijn milieubewuste en materiaalbesparende samenstelling kan SANET spray gebruikt worden in het hele baden sanitairbereik van bijv. hotels, kantoorgebouwen, publieke en particuliere inrichtingen. SANET spray is uitstekend geschikt voor de dagelijkse onderhouds-reiniging van wasbakken, armaturen, tegels, keramiekobjecten, douches etc. Niet op zuurgevoelige materialen zoals bv. marmer toepassen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tana SANET spray – sanitaire reiniger – 750 ml” te beoordelen