Swiffer WetJet – Reinigingsdoekjes – 10 Stuks

11.00

Bekijken

Artikelnummer: 8703900141105790 Categorie:

Beschrijving

Met de Swiffer WetJet vloerwisser wordt het reinigen van vrijwel iedere vloer in je huis kinderspel. Met de unieke dubbele jetspray heeft dit innovatieve dweilsysteem de absorptie- en vasthoud technologie van Swiffer voor een goede reiniging. Het reinigingsmiddel zal ervoor zorgen dat het vuil los komt van eender welke vloer, waarna het in het WetJet reinigingsdoekje terecht komt en daar vast blijft zitten. De Sproeiverstuiver zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het reinigingsmiddel.
Kenmerken
Houdt vuil diep in het doekje vast zodat het niet rondgeslingerd wordt.
Speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel om vet en hardnekkige vlekken te verwijderen.
Dubbele jetspray
Alles-in-één dweilsysteem
Veilig voor het reinigen van vrijwel iedere soort vloer
Inhoud
10 reinigingsdoekjes.
Veilig op hout
Swiffer WetJet Reinigingsset geeft je een geweldige reiniging voor vrijwel iedere vloer in je huis. Met een uniek dubbele jetspray heeft dit innovatieve alles-in-één dweilsysteem de absorptie- en vasthoudtechnologie van Swiffer voor een krachtige reiniging. Het reinigingsmiddel maakt het vuil los en tilt het van de vloer, waarna het in het WetJet-doekje terechtkomt en daar vast blijft zitten.
Geweldige reiniging op bijna elke vloer in je huis
Laat vuile vloeren zien wie de baas is met de Swiffer WetJet Spray Mop navuldoekjes. Dankzij de absorptie- en vergrendelingstechnologie nemen Swiffer-doekjes vuil en verontreiniging diep in de vezels op, zodat het voorgoed verdwijnt. Het schoonmaken van je vloeren is gemakkelijk en hygiënisch, omdat de doekjes verwisselbaar zijn. Zeg vuil voorgoed gedag met WetJet navuldoekjes.
Technologie voor absorberen en vergrendelen
Dankzij de absorptie- en vergrendelingstechnologie nemen Swiffer WetJet microvezeldoekjes vuil en verontreiniging diep in de vezels op, zodat het voorgoed verdwijnt.
Bevestigbaar doekje
Bevestig het navuldoekje aan de onderkant van het Swiffer WetJet Mopping System, met de bedrukte zijde naar boven en je kunt beginnen met schoonmaken.
Wegwerpdoekje
Zodra je ongeveer twee kamers hebt gereinigd, gooi je het doekje gewoon weg en zeg je gedag tegen het vuil.
Sluit de handgreep aan
Nadat je de Swiffer WetJet Spray Mop uit de doos hebt gehaald, sluit je de handgreep aan en plaats je de batterijen.
Klaar om schoon te maken
Bevestig het Swiffer WetJet doekje aan de onderkant van de Swiffer, met de bedrukte zijde naar de mop gericht. Laad de reinigingsoplossing ondersteboven in het reinigingscompartiment, zodat het deksel in het compartiment terechtkomt.
Sprayen maar
Druk de knop bovenaan de hendel ongeveer twee tot drie seconden in om te beginnen met sprayen. Spray en reinig vrijwel elk vloertype in je huis en geniet van een krachtige reiniging.
Wegwerpen en vervangen
Zodra je ongeveer twee kamers hebt gereinigd, verwijder je het doekje, gooi je het weg en zeg je gedag tegen het vuil. Om de fles met reinigingsoplossing te vervangen, duw je de ontgrendelingsknop voor de fles op het apparaat in en gooi je hem weg in de recyclecontainer.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Swiffer WetJet – Reinigingsdoekjes – 10 Stuks” te beoordelen