Swiffer Vloerreiniger Droge Doekjes Met Een Geur Van Ambi Pur – Voordeelverpakking 12 x 18 Navullingen

64.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703900605994230 Categorie:

Beschrijving

Vangt en houdt 3 keer meer stof, vuil en haar vast in vergelijking met een gewone bezem
18 Droge geparfumeerde vloerdoekjes navullingen (vloerreiniger apart verkocht)
Met frisheid van Ambi Pur
Zo schoon je het wilt hebben in de tijd die je hebt
Werkt op bijna elke droge vloer zonder pluis achter te laten
Stop het doekje op de Swiffer vloerreiniger, de 360° kop helpt om onder bed, bank of kast te komen
Geweldig om haar van huisdieren te verwijderen
Navullingen geproduceerd met 100% gerecyclede synthetische vezels. Verpakking volledig recycleerbaar
Swiffer Ambi Pur navuldoekjes dienen te worden gebruikt met de Vloerreiniger om vuil, stof en haar op elk vloeroppervlak in je huis te vangen en vast te houden. 3x beter dan een gewone bezem en ze laten je vloeren, met geur van Ambi Pur, heerlijk fris ruiken. Hij kan ook worden gebruikt ter aanvulling van je stofzuiger, om het fijne overige stof op te vangen of als schoonmaakmiddel tussendoor, een truc om te voorkomen dat je te veel grondig schoonmaakt. Hoe? Waarom? Dankzij de dikte en het specifieke patroon van de stofdoekjes en hun antistatische werking vangt en houdt het doekje al het stof vast. Bovendien kan je met de 360° beweegbare kop van de Swiffer Vloerreiniger overal schoonmaken, zelfs op moeilijk bereikbare plekjes zoals onder de koelkast, het fornuis en de vaatwasser, onder bedden en banken en zelfs in hoeken en randen waar bezems en dweilen niet bij kunnen. Dat is toch geweldig? Met de Swiffer droge stofdoekjes gaat schoonmaken sneller en gemakkelijker dan ooit. Handige tips: Ze zijn vooral handig om het haar van je huisdieren, dat constant uitvalt, te verwijderen of als je last hebt van een stofallergie. De Swiffer doekjes kunnen worden gebruikt op elk hard oppervlak, zoals: al dan niet geboend linoleum, vinyl, keramische tegels en behandelde houten vloeren.
De Swiffer vloerdoekjes hebben een grootte van circa 21 cm x 26,5 cm en zijn geschikt voor alle Swiffer Dry Vloerreinigers met een grootte van circa 11 cm x 25 cm.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Swiffer Vloerreiniger Droge Doekjes Met Een Geur Van Ambi Pur – Voordeelverpakking 12 x 18 Navullingen” te beoordelen