Sun – Vaatwaszout – 6 x 1 kg – Zout – Voordeelverpakking

15.39

Bekijken

Artikelnummer: 8703900315778242 Categorie:

Beschrijving

Sun Vaatwaszout – 6 x 1 kg – Zout voor de vaatwasser – Voordeelverpakking onthardt het water, waardoor het vaatwasmiddel beter werkt en je nog betere resultaten krijgt.
• Beschermt je vaatwasmachine en vaat tegen kalkaanslag.
• Verwijdert witte strepen en aanslag.
• Verbetert de prestaties van je vaatwasser.
• Versterkt de waskracht.
• Gebruik Sun Vaatwas Zout uitsluitend in de vaatwasser.
• Gebruik in combinatie met Sun Classic tabletten en spoelglansmiddel.
Sun Vaatwas Zout onthardt het water waardoor het vaatwasmiddel beter werkt, met nog betere resultaten tot gevolg. Sun onthardingszout zorgt voor optimale bescherming van je vaatwasser en voorkomt kalkaanslag. Sun Vaatwas Zout verbetert de prestaties van je vaatwasser en versterkt de waskracht. Ook verwijdert Sun Vaatwas Zout witte strepen en aanslag op je vaat en in je machine. Gebruik Sun Vaatwas Zout altijd wanneer je gebruik maakt van Sun Classic tabletten en spoelglansmiddel. Zout wordt aan de vaatwasser toegevoegd om het water gedurende het wasproces te ontkalken en te verzachten. De kalk die in het water zit geeft namelijk kalkaanslag op de vaat en slaat neer in de machine zelf. Dat is slecht voor je servies en je vaatwasser. Het wordt hierdoor sterk aangeraden om Sun Vaatwas Zout altijd te gebruiken wanneer je gebruik maakt van Sun Classic tabletten en spoelglansmiddel. Het zout heeft namelijk speciale eigenschappen die de werking van de andere producten versterkt; zo krijg je een nog beter en schoner resultaat. Sun Vaatwas Zout kan ook gebruikt worden om de waskracht van Sun All in 1 producten bij heel erg hard water te versterken. Gebruik Sun Vaatwas Zout uitsluitend in de vaatwasser. Het product is niet geschikt als vervanger voor andere soorten zout; het is speciaal ontwikkeld voor de vaatwasmachine.
Gebruiksinformatie 1. Open het reservoir door de knop eraf te draaien.
2. Doe het speciale onthardingszout erin. In principe kun je een heel pak zout (1 kilo) erin kwijt wanneer de vaatwasser aangeeft dat het reservoir leeg is. Bij hard water moet het reservoir ten minste om de 3 weken worden bijgevuld. Bij medium hard water moet het reservoir ten minste om de 8 weken worden bijgevuld. Bij zacht water moet het reservoir ten minste om de 12 weken worden bijgevuld.
•Gebruik Sun Vaatwaszout in combinatie met Sun Classic en spoelglansmiddel. Kan ook gebruikt worden om de waskracht van All-in-1 producten bij heel erg hard water te versterken.
•Vul het reservoir regelmatig met zout bij: Hard water: vul het reservoir ten minste om de 3 weken bij. Medium hard water: vul het reservoir ten minste om de 8 weken bij. Zacht water: vul het reservoir ten minste om de 12 weken bij
•Als het water heel erg hard is (>35°fH), adviseren we de dosering van Sun Vaatwaszout volgens de instructies van uw vaatwasser te verhogen.
•Sun Vaatwaszout is alleen geschikt voor gebruik in de vaatwasser.
•Controleer ook of het reservoir voor het spoelglansmiddel niet leeg is.
Veelgestelde vragen over
1. IS VOORSPOELEN NODIG?
Veel mensen spoelen hun vaat af voordat ze die in de vaatwasser stoppen. Dit is echter onnodig. Door het voorspoelen van de vaat wordt er een flinke hoeveelheid warm water onnodig verbruikt. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor uw energiefactuur, maar ook voor het milieu.
2. KAN IK MIJN POTTEN EN PANNEN IN DE VAATWASSER ZETTEN?
• Alle potten en pannen mogen in de vaatwasser, tenzij anders vermeld door de producent. Enkel vaat vervaardigd uit koper mag niet in de vaatwasser.
• Let er ook op dat potten en/of pannen die vervaardigd zijn uit verschillende metalen elkaar niet raken. Dit kan namelijk contacterosie veroorzaken, waardoor het metaal verkleurt.
• Daarnaast is het aan te raden om vaat vervaardigd uit aluminium (zoals roosters van de afzuigkap) met de hand af te wassen. Het vaatwasprogramma verzwakt het materiaal niet, maar door oxidatie zou het aluminium wel kunnen verkleuren.
3. HOE VERMIJD IK WITTE STREPEN OF PUNTJES OP MIJN GLAZEN?
Witte strepen of puntjes worden veroorzaakt door een teveel aan kalk in het water. Zorg er daarom voor dat u het zoutreservoir van uw vaatwasser goed afstelt in verhouding tot de hardheid van het water in uw regio (info i.v.m. waterhardheid in uw regio kunt u verkrijgen bij uw watermaatschappij).
4. HOE ONDERHOUD IK MIJN VAATWASMACHINE?
Om de levensduur van uw vaatwasmachine te verlengen, is het belangrijk de machine zelf ook regelmatig een reinigingsbeurt te geven. Hiervoor gebruikt u 1 keer per maand de Sun Machinereiniger. Doe één zakje Sun machine reiniger in uw machine en laat deze leeg draaien. Na afloop zal alle vet- en kalkaanslag uit uw machine zijn verwijderd.
Ook raden we u aan regelmatig de filter leeg te maken en de gaatjes in de sproeiarmen vrij te maken.
1. Hoe kan ik mijn vaatwasmachine het beste onderhouden?
Om de levensduur van je vaatwasmachine te verlengen, is het belangrijk de machine zelf ook regelmatig een reinigingsbeurt te geven. Ook raden we je aan regelmatig het filter leeg te maken en de gaatjes in de sproeiarmen vrij te maken.
2. Kan ik mijn potten en pannen in de vaatwasser zetten?
Bijna alle potten en pannen mogen in de vaatwasser. Let goed op de informatie op het label (zoals vermeld door de producent). Koperen vaat mag niet in de vaatwasser. Let er ook op dat potten en/of pannen die vervaardigd zijn uit verschillende metalen elkaar niet raken. Dit kan namelijk contacterosie veroorzaken, waardoor het metaal verkleurt. Daarnaast is het aan te raden om vaat vervaardigd uit aluminium (zoals roosters van de afzuigkap) met de hand af te wassen. Het vaatwasprogramma verzwakt het materiaal niet, maar door oxidatie zou het aluminium wel kunnen verkleuren.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sun – Vaatwaszout – 6 x 1 kg – Zout – Voordeelverpakking” te beoordelen