Sun All-In-1 Extra Power Lemon Vaatwastabletten – 6 x 22 tabletten – Voordeelverpakking

41.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900728301968 Categorie:

Beschrijving

Sun Expert All in 1 vaatwastabletten, de beste formule van Sun, voor Sun Expert All in 1 vaatwastabletten, de beste formule van Sun, voor superieure reiniging met een nieuwe frisse citroengeur.
Sun Expert All in 1 vaatwastabletten Extra Power Citroen met Pure Clean Technology
Biedt superieure reiniging, zelfs bij de meest hardnekkige vlekken
De vaatwastabletten hebben een nieuwe frisse geur
Krachtige vlek- en vetverwijdering – de beste formule van Sun
De vaatwastabletten zijn verpakt in biologisch afbreekbare folie
Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal en Curver
Sun Expert All in 1 vaatwastabletten Extra Power Citroen bevatten de beste formule van Sun, voor zichtbaar superieure vaatwas reiniging. De vaatwastabletten all in 1 bieden uitstekende vlekverwijdering om zelfs de meest hardnekkig vlekken te verwijderen. Ze bevatten actieve ontvetters en hebben bovendien een frisse nieuwe geur. Sun reinigt niet alleen de vaat, maar zorgt ook voor de machine; het voorkomt kalkaanslag in de vaatwasser. Het toevoegen van zout en spoelglans is niet meer nodig met Sun Expert All in 1 Extra Power Citroen. Door de ingebouwde spoelglans en zoutfunctie, zorgen deze all in one vaatwastabletten voor extra glans en voorkomen ze kalkaanslag. Alleen bij extreem hard water wordt aanbevolen om Sun zout te gebruiken.
Dankzij de Pure Clean Technologie kun je deze tabletten ook gebruiken in een eco-vaatwasprogramma met lage temperatuur voor een glanzend schoon resultaat. Voorspoelen is niet meer nodig, hierdoor bespaar je water en energie. Het garandeert niet alleen uitstekende schoonmaak resultaten, maar zorgt ook dat de milieu-impact verminderd wordt.
Al meer dan 60 jaar verbetert Sun haar tabletten en de werking ervan om tot onze best mogelijke vaatwasresultaten te komen. Sun zet zich constant in om het impact op het milieu te verminderen, zonder compromis te maken op de reinigingskracht. De vaatwas tabletten worden gemaakt in een fabriek in Frankrijk die CO2 neutraal is. Ze zijn fosfaatvrij en bevatten minimaal 30% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De tablet folie is biologisch afbreekbaar en hoef je dus niet te verwijderen voor het de machine in gaat, maar vermijd aanraking met natte handen. De oplosbare tablet folie zit nu nog strakker om de tabletten heen, waardoor de verpakking kleiner is. Daarbij komt dat de doos gemaakt is van gerecycled karton en de binnenste plastic zak is verwijderd om plastic afval te verminderen. De verpakking is gemakkelijker te recyclen, dankzij de “easy-flattening” optie en is 100% recyclebaar.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sun All-In-1 Extra Power Lemon Vaatwastabletten – 6 x 22 tabletten – Voordeelverpakking” te beoordelen