Suède & Nubuck Handtas – Schoen Onderhoud set – Reiniger & Beschermer – 2 x100 ml + Reinigingsborstel

31.00

Bekijken

Artikelnummer: 8703901446235385 Categorie:

Beschrijving

Verleng de levensduur van uw kostbaarste bezittingen met deze effectieve schoonmaak- en beschermingsset voor Alcantara, suède en nubuck.
De verzorgingsset voor suède en nubuck is ontworpen om alle items van zacht en delicaat suède en nubuckleer die worden gebruikt op luxe kleding, schoenen, handtassen en bagage over de hele wereld te reinigen, voeden en beschermen.
Inhoud:
1 x 100 ml suède & nubuck reiniger:
Een delicaat reinigingsmiddel speciaal ontworpen voor suède en nubuck dat diepgeworteld vuil kan verwijderen in de zekerheid dat het geen schade aan uw items zal veroorzaken.
1 x 100 ml suède & nubuck beschermer:
Een speciaal samengestelde beschermingsbehandeling die elke afzonderlijke vezel bedekt, waardoor een onzichtbare, hydrofobe coating ontstaat. Deze barrière beschermt uw items tegen alle vlekken op olie- en waterbasis en houdt vuil op het oppervlak, waardoor het onderhoud van uw items veel gemakkelijker wordt
1 x suède & nubuck reinigingsborstel:
Een reinigingsborstel alleen geschikt voor het reinigen en behandelen van suède en nubuck.
Alles wat je nodig hebt voor de zorg voor uw handtas in één kit
Krachtige reiniging en bescherming, zonder schade aan de look & feel van uw suède of nubuck
Snel en gemakkelijk te gebruiken met uitstekende resultaten
Genoeg om uw handtas tot wel twee jaar volledig schoon te maken en te beschermen
Dekking en houdbaarheid:
De set kan worden gebruikt op alle items die van dit leer zijn gemaakt, zoals; handtassen, kleding en schoenen.
Reinig en bescherm een handtas van gemiddelde grootte 6 keer!
Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.
Bewaren tussen 8 ° C en 30 ° C. Na openen binnen drie jaar gebruiken.
Veelgestelde vragen :
V.Kan ik de producten in deonderhoudsset voor handtassen van suède en nubuck gebruiken op artikelen die niet van suède of nubuck zijn gemaakt?
A.Nee, de producten enapplicators in de set zijn samengesteld met alleen deze twee soorten leer in gedachten. Als je een handtas hebt die is gemaakt van een andere leersoort of materiaal, kun je één van onze andere sets gebruiken voor Leer of Textiel, om het hele jaar door te reinigen en te beschermen.
V.Ik hou van de look en feel van mijnsuède /nubuck handtas. Zullen de producten in de set het leer uitdrogen / verstijven of deze beschadigen?
A.Absoluut niet, de producten in de set zijn speciaal gekozen omdat ze krachtige bescherming en reiniging bieden, terwijl ze zacht blijven voor het behandelde suède of nubuck. Omdat er geen schuurmiddelen of oplosmiddelen in de producten zitten, is er geen risico op beschadiging of uitdroging van het leer, zodat je jaar na jaar kunt blijven genieten van de look en feel van je tas!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suède & Nubuck Handtas – Schoen Onderhoud set – Reiniger & Beschermer – 2 x100 ml + Reinigingsborstel” te beoordelen