Stardrops The Pink Stuff Ultieme Woonkamer & Badkamer Schoonmaak set met allesreiniger, badkamer spray, wash-up spray en glazen spray

39.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900397041899 Categorie:

Beschrijving

The Pink Stuff – Hét wonder reinigingsmiddel dat geen vlekken achterlaat!
Of u nu tegels, glas, schilderwerk, buitenmeubels, fornuizen of gootstenen schoonmaakt. Met dit 3-delig Pink Stuff pakket verwijder je eenvoudig vlekken op ieder oppervlak. Wrijf over het oppervlak met een zachte doek en spoel weg met water om overal gemakkelijk vlekken te verwijderen. The Pink Stuff is een essentieel reinigingsproduct voor uw huishouden.
The Pink Stuff, schoonmaakpasta, opgericht in 1938, is een veelzijdige, speciaal geformuleerde, op plantaardige olie gebaseerde reiniger voor zowel binnen als buitenshuis gebruik.
– 99% natuurlijke ingrediënten
– Milieuvriendelijk
– Niet-gevaarlijke formulering
– Niet getest op dieren
Voor gebruik
The Pink Stuff is een mild schoonmaakmiddel en dient met zorg te worden gebruikt. Aanbrengen met een zachte doek of spons. Wrijf zachtjes voor het afspoelen met water en poets na met een schone, droge doek.
Waarschuwing
Niet gebruiken op plastic, acryl of hoog gepolijste oppervlakken. Niet gebruiken op hete of warme oppervlakken. Oefen niet te veel druk uit op glazen en keramische kookplaten omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.
Deze Stardrops The Pink Stuff bundel bevat:
1x Wash-up spray
1x 850 gram wonder pasta
1x toilet gel
1x multreiniger
1x glas reiniger
1x badkamer foam

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stardrops The Pink Stuff Ultieme Woonkamer & Badkamer Schoonmaak set met allesreiniger, badkamer spray, wash-up spray en glazen spray” te beoordelen