Starbluedisc Toiletblokjes – 48 stuks – Voordeelverpakking – Groen – WC Blokjes Inbouwreservoir

81.92

Bekijken

Artikelnummer: 8703900497609211 Categorie:

Beschrijving

Met de toiletblokjes van StarBlueDisc geniet jij iedere dag van een schoon toilet. Dankzij de frisse, groene spoeling worden alle bacteriën gedood en blijft jouw toilet altijd schoon en hygiënisch.
De toiletblokjes passen in diverse toiletblokhouder systemen en werken snel; al na vijf minuten na het plaatsen van het blokje in de houder, reinigt de groene spoeling het toilet en ontstaat er een frisse geur in de toiletruimte. Bovendien zijn de toiletblokjes van StarBlueDisc een milieuvriendelijke optie. De blokjes zijn namelijk 100 procent biologisch afbreekbaar en gaan maar liefst 180 spoelingen per blokje mee. Met de extra grote voordeelverpakking kun je minimaal twee jaar vooruit! Zo kun je geruime tijd zorgeloos genieten van een fris toilet.
Unieke productkenmerken 100% biologisch afbreekbaar
Tenminste 180 spoelingen per blokje
Groene spoeling voor een langdurig fris en hygiënisch toilet
De toiletblokjes doden bacteriën
Belangrijke productkenmerken Extra grote voordeelverpakking (48 blokjes)
Milieuvriendelijke reiniging
Enkel geschikt voor de toiletblokhouder van Geberit (niet voor de Geberit DuoFresh)
Waarom StarBlueDisc toiletblokjes kopen? De toiletblokjes van StarBlueDisc bieden ultieme hygiëne in het toilet. Met deze extra grote voordeelverpakking ontvang je 48 blokjes en kun je ruim twee jaar genieten van de reinigende kracht. Iedere dag een schoon en fris toilet op duurzame wijze is een garantie wanneer je gebruik maakt van de toiletblokjes van StarBlueDisc.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Starbluedisc Toiletblokjes – 48 stuks – Voordeelverpakking – Groen – WC Blokjes Inbouwreservoir” te beoordelen