Sparklife Schoonmaakdoeken – Schoonmaakdoek – Doeken – Streepvrij – Microvezel – Hoogwaardigkwaliteit – 4 stuks – Nat en drooggebruik – 40×60

13.49

Bekijken

Artikelnummer: 8703901794636278 Categorie:

Beschrijving

Snel en eenvoudig oppervlakken schoonmaken zonder schoonmaakmiddelen, dat kan!
Dankzij Sparklife doeken hoef jij niet meer je kostbare tijd te besteden aan schoonmaak. Bespaar je energie en gebruik door middel van alleen doeken een schone oppervlak.
Met deze geweldige doeken ben je nooit meer lang bezig met schoonmaken van je ramen, spiegels, tegels, afzuigkap, douchcabine en noem maar op. Met Sparklife doeken maak je de oppervlaktes weer glanzend en glad in een handomdraai.
De kwalitatieve doeken zijn ideaal voor een streepvrije glasreining. Ze laten geen streep, krassen of vlekken achter. Dankzij de nieuwe generatie microvezels wordt het vochtinname vergroot en hoef je niet meer een oppervlakte na te drogen met een andere doek.
Deze fantastische set bestaat uit 4 kleuren: Paars, groen, blauw en donkerroos. Voor elke kleur kunt u een oppervlakte uitkiezen. Dat maakt het schoonmaken leuker. Met deze doeken kan je dan meteen aan de slag.
Gebruiksaanwijzing:
Voor het eerste gebruik is het aanraad baar om de doeken in de wasmachine te wassen op maximaal 60 graden ZONDER wasverzachter. Vervolgens kunt u de doeken gebruiken als uitdroogplek of nat maken en de oppervlaktes schoonmaken.
Maak de doek nat met water of een sopje, wring hem goed uit en ga over de oppervlakte die je wilt schoonmaken heen. Je zult verrast zijn van het resultaat!
Voor de ramen zijn Sparklife doeken een MUST. Gooi je trekker en spons weg, want die heb je niet meer nodig. Met Sparklife doeken maak je je ramen en spiegels zelfs tegels schoon zonder iets anders te gebruiken! Maak de doek nat en wring hem goed uit, ga daarna je ramen schoonmaken en je bent klaar!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sparklife Schoonmaakdoeken – Schoonmaakdoek – Doeken – Streepvrij – Microvezel – Hoogwaardigkwaliteit – 4 stuks – Nat en drooggebruik – 40×60” te beoordelen