SophieGreen Allesreiniger Sopje multipack (3 x 100g)

17.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703900281971878 Categorie:

Beschrijving

SophieGreen Sopje
Wist je dat een regulier schoonmaakproduct voor 80% uit water bestaat? Dat kan slimmer! Dankzij SophieGreen’s geconcentreerde oplospoeder heb je met één theelepeltje voldoende schoonmaakkracht voor één emmer sop! Daar besparen we veel plastic flessen mee. En lekker dat het ruikt!
NL Packaging Awards – Sustainability – Winner 2020
Just add Water & Clean; dat is SophieGreen
Wij geloven in een schoon huis én een schone wereld. Dankzij onze heerlijk ruikende eco-refills en Sopje poeder dragen we een steentje bij aan minder plastic afval. Kleine moeite wereldse impact! Doe je mee?!
Ruikt heerlijk – Minder plastic verspilling – 99% biologisch afbreekbaar – Vrij van parabenen, fosfaten, chloor, ammonia & EDTA – Blinkt uit in schoonmaken – 100% vegan& diervriendelijk
xx Sophie
SophieGreen Sopje; Hoe het werkt
Vul een emmer met 7L warm water en voeg een theelepeltje Sopje poeder toe. Licht roeren en wanneer het poeder is opgelost, ben je klaar om het huis te laten glimmen!
Deze reiniger is geschikt voor alle afwasbare materialen. Bij twijfel eerst testen op een onopvallende plek.
Over SophieGreen
Sophie’s Philosophie.
SophieGreen is het antwoord op de onnodige berg plastic afval. Een lesje in de scheikunde leert dat een schoonmaakproduct voor 80% uit water bestaat. Wat als we thuis zelf water toevoegen? Tijd voor verandering! Het nieuwe, slimme schoonmaakproduct SophieGreen gaat verder dan een fris én schoon huis. Ze zorgt ook voor een schone wereld. Samen met jou. SophieGreen is er voor iedereen die wil laten zien dat het anders kan. Kleine moeite, wereldse impact!
www.sophiegreen.nl | Facebook; hellosophiegreen | Insta; sophiegreenrefills

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SophieGreen Allesreiniger Sopje multipack (3 x 100g)” te beoordelen