SOFUH® Whiteboard – Weekplanner & Maandplanner – Inclusief Whiteboard marker en Whiteboard wisser – Magnetische whiteboard – Agenda – Memobord, planbord, schoolbord – Familieplanner – planners

24.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703902061250574 Categorie:

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een weekplanner? Ben je het zat om hele tijd te vergeten wat je voor de komende week moest doen? Hierdoor ben je op onze pagina beland. Wij van SOFUH® hebben namelijk de meest overzichtelijke weekplanner vormgegeven en op de markt gebracht dat er is.
De SOFUH® weekplanner is namelijk zo vormgegeven dat het zowel zakelijk als prive gebruikt kan worden. Daarnaast is het overzichtelijk te houden omdat je 2 weken in kunt plannen. Het is namelijk bewezen dat een planning dat overzichtelijker is vaker te volgen en haalbaar is dan een grote planning waarbij het overzicht kwijt wordt geraakt. Wij hebben onze planningen zo vormgegeven dat je niet meer ergens anders je notities hoeft te schrijven.
Voordelen:
✅ Alles in een pakket: Met de SOFUH® Weekplanner krijg je alles in huis. Je hebt dus geen omkijken meer naar allerlei extra’s die je normaal gesproken moet ‘bijbestellen’. Wij leveren standaard onze planners met een wisser, twee stiften en een lege whiteboard schoonmaak spray die je zelf kunt vullen met jouw gewenste schoonmaakmiddel.
✅ Nanotechnologie: Door de Nano technologische oppervlakte is de schoonmaak van de planner met gemak gedaan. Het is zelfs zo makkelijk dat wij je uitdagen om het te testen! Verkeerde inkt gebruikt zoals permanent? Hierdoor hebben wij een spray meegeleverd.
✅ Magnetisch ophang baar: De planner is makkelijk op te hangen op een whiteboard op kantoor of gewoon op de koelkast. Door zijn magnetische achterkant, plakt het met gemak op een ijzeren oppervlakte. Of dit nou een ijzeren bord, koelkast of whiteboard is maakt voor de SOFUH® weekplanner niet uit.
✅ Smart design: In het design hebben wij zowel rekening gehouden met een maandplanning als een overzichtelijke weekplanning. Je kunt 2 weken vooruitplannen en er is ook een ruimte waarbij je notities kan schrijven en of een boodschappenlijstje kunt maken. Daarnaast hebben we voldoende lijnen om eventuele notities op de dagen zelf toe te voegen en staan de dagen van de week al standaard vermeld.
Overzichtelijk & Compleet: De SOFUH® weekplanner is overzichtelijk gemaakt omdat alles een plekje heeft. Grotendeels van het bord wordt gebruikt om de weekdagen van de komende 2 weken te plannen. Aan de zijkanten is er een plekje om alsnog de datums van de komende maanden te zien en daaronder is er ruimte voor eventuele notities gemaakt. Hierdoor is alles overzichtelijk te behouden en hoef je niet meer ‘ergens’ op het bord jouw gedachten of notities te noteren. Verder hebben wij alles geleverd, dus kun je optimaal genieten van een complete voorziening van SOFUH®.
Specificaties: Totale afmetingen (LxBxH): 40cm x 0,5cm x 30cm
Gewicht: 352g
Materiaal: Nano-materiaal, magnetisch
Kleur: Wit
Inclusief: twee whiteboard markers, een whiteboard wisser en een lege whiteboard cleaner spray.
Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en bieden je hulp/service wanneer je dat van ons vraagt. Bestel vandaag nog onze SOFUH® Weekplanner en geniet vanaf morgen van georganiseerde weken!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SOFUH® Whiteboard – Weekplanner & Maandplanner – Inclusief Whiteboard marker en Whiteboard wisser – Magnetische whiteboard – Agenda – Memobord, planbord, schoolbord – Familieplanner – planners” te beoordelen