Sleepy 1 x 100 doekjes – antibacteriële doekjes – desinfectie doekjes – hygiëne doekjes – schoonmaak doekjes . Wed Wipes. Vernietigt 99,9 % van alle bacteriën, met Alcohol.

9.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900064081072 Categorie:

Beschrijving

Productbeschrijving
1 x 100 antibacteriële doekjes, reinigingsdoekjes voor oppervlakken en andere dingen die vaak worden aangeraakt.
Vernietigt 99,9 % van alle bacteriën! Met Alcohol. 150 x 180 mm groot.
De Doeken zijn praktisch verpakt in een hersluitbare zak. Zo blijven ze lang vochtig. En je hebt ze snel bij de hand. Of het nu in de huishoud, de auto, de boot, en of het op camping is. Met deze doekjes kun je snel opperflakken en andere dingen bevrijden van bacteriën of andere onzuiverheden. Zeker nu in de coronacrisis is het belangrijk om objecten te desinfecteren en schoon te houden.
Opmerkingen:
Normering conform EN14476+A1, EN14476+A2 Pak van 100 stuks
Te vermijden omstandigheden: Niet blootstellen aan direct zonlicht. Consumeer binnen 3 maanden na opening van de verpakking. Niet in het toilet gooien.
Vorm:
Natte Doek met een oplossing van een viscose en polyestermengsel
Kleur: wit
Geur: speciaal parfum
Persoonlijke voorzorgsmaatregelen:
Er is geen speciale persoonlijke beschermingsuitrusting vereist. Verwijderd houden van Etenswaren, Dranken en Etenswaren van dierlijke oorsprong
Maatregelen ter bescherming van het milieu:
Let op de instructies op de verpakking.
Na Huidcontact: Er zijn geen nadelige effecten te verwachten. Was de huid echter met veel water als de huid rood, prikkelend of jeukend is. Raadpleeg uw Arts als de irritatie aanhoudt en gebruik het product niet.
Na oogcontact: Voorzichtig afspoelen met Water gedurende enkele minuten. Raadpleeg een Arts als de oogirritatie aanhoudt.
Na inslikken: Onmiddellijk een Arts raadplegen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sleepy 1 x 100 doekjes – antibacteriële doekjes – desinfectie doekjes – hygiëne doekjes – schoonmaak doekjes . Wed Wipes. Vernietigt 99,9 % van alle bacteriën, met Alcohol.” te beoordelen