Schoonmaakpoeder – ontkalker – citroenzuur – 200 gr – Elixer water

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901974466679 Categorie:

Beschrijving

Deze schoonmaakpoeder (200 gram) is 100% citroenzuur. Een zeer doeltreffend schoonmaakproduct voor de ketel van je waterdestilleerder. Citroenzuur E330 is een natuurlijk conserveermiddel en antioxidant, maar ook een effectief schoonmaakmiddel om kalk te verwijderen.
De onzuiverheden en kalk in het water blijven achter op de bodem van de distilleerder. Veel mensen denken gelijk dat het om oxidatie gaat omdat het heel lastig is om het schoon te maken (Het Antwoord is NEE, het is GEEN CORROSIE! De makkelijkste en veiligste manier om de binnenkant van je distilleerder schoon te krijgen is gebruik maken van citroenzuur.
De binnenkant van je waterdestilleerder is gemaakt van een zeer hoogwaardig materiaal, namelijk RVS 316, een materiaal dat zeer goed bestendig is tegen citroenzuur. Met citroenzuur krijg je de binnenkant van je distilleerder net zo goed als nieuw!
Lees de schoonmaak instructies in de handleiding voor een perfecte onderhoud van je waterdestilleerder. Maak je distilleerder om de 7-14 beurten goed schoon. Gebruik 1-2 eetlepels citroenzuur per keer (des te meer, des te makkelijker de ketel van je distilleerder schoon wordt). Let op: gebruik nooit bijtende (corrosieve) schoonmaakmiddelen en stalen schuursponsen om je waterdestilleerder schoon te maken, alleen citroenzuur.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoonmaakpoeder – ontkalker – citroenzuur – 200 gr – Elixer water” te beoordelen