Schoonmaak schuim – Anti-vet – Vlekkenschoonmaak schuim – Schoonmaak – Keuken – Vlekkerverwijderaar

9.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901872693462 Categorie:

Beschrijving

We hebben een uniek product dat nuttig zal zijn bij het schoonmaken. Als je moe bent van het wassen van vlekken met zoveel moeite, dan hebben we hier toverpoeder dat je zal helpen om de vlekken met veel minder moeite te verwijderen. Het laat een niet-vette, matte afwerking achter met deze magische vetverwijderende stofreiniger.
Ingrediënten Lost veilig vet en olie op bijna alles op. Het product bevat geen zuren, schurende of petroleumoplosmiddelen en is op water gebaseerde en biologisch afbreekbare formule, dus veilig voor alle toepassingen, zelfs in septische systemen. De ingrediënten ervan zijn natuurlijk en zullen geen schade aanrichten.
Toepassingen Het product heeft meerdere toepassingen, zoals het voorwassen van wasgoed, vloeren, tapijten, bad/tegels, roosters, dekken, asfalt en betonnen opritten, kachels, bootrompen, white wall banden, gevelbeplating en meer. De industriële toepassingen zijn motoren, machines, vloerschrobbers, gereedschappen, hogedrukreinigers, het wassen van onderdelen, afzuigkappen en meer, gebruikt in restaurants, snelle smeermiddelen, garages en meer.
Allesreiniger Dit product kan de hardnekkige vlekken aan en heeft het vermogen om alle soorten vlekken te reinigen. Deze reiniger is een allesreiniger. De vlekken die zeer moeilijk te verwijderen zijn, kunnen hiermee zeer eenvoudig worden verwijderd. Het gebruik ervan is heel gemakkelijk en eenvoudig.
Voordelen van het product: De verpakking is klein en passend.
Huidvriendelijk en kan geen kwaad.
Gunstig voor elke soort vlek.
Reinigt het oppervlak zoals het voorheen was.
Alles wat je wilt in zo’n soort product zit erin. Dit zal aan al uw wensen voldoen. Dus waar wacht je op! Bestel hem nu.
Specificaties: Productgewicht: 25g
Productafmetingen: 10x 7cm / 3.94×2.76in
Inhoud:
1 x pakje schoonmaakschuim
Onze garantie:
100% geld terug garantie. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en de ultieme service die wij bieden, geven wij een 100% geld-terug-garantie: wanneer je binnen de termijn van 30 dagen na aankoop niet tevreden bent, krijg je direct je geld terug!
Sluit je nu aan bij de talloze tevreden klanten die je voorgingen. Vandaag besteld is GRATIS verzonden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoonmaak schuim – Anti-vet – Vlekkenschoonmaak schuim – Schoonmaak – Keuken – Vlekkerverwijderaar” te beoordelen