SAGROTAN® allesreiniger – 750 ml.

12.39

Bekijken

Artikelnummer: 8703900440455442 Categorie:

Beschrijving

Elk huishouden bevat niet alleen vuil maar ook onzichtbare bacteriën, het laat geen agressieve resten achter op oppervlakken en is ook geschikt voor oppervlakken die in contact komen met voedsel. SAGROTAN. Beschermd wanneer het er toe doet.
Sagrotan is al meer dan 100 jaar uw expert in hygiënische reinheid en zorgt elke dag voor de bescherming van uw gezin. Het is ons doel om een bijdrage te leveren aan een gezond leven. Zodat u zich beschermd voelt in uw huis.
Daarom bieden Sagrotan-schoonmaakproducten meer dan alleen oppervlakkige reinheid. Ze reinigen effectief, verwijderen zelfs hardnekkig vuil en desinfecteren tegelijkertijd. Wat overblijft zijn glanzende oppervlakken, een frisse geur en zorgeloze netheid door het hele huis.
Krachtige reiniging – kan voor bijna alle soorten oppervlakken worden gebruikt. Bovendien 99,9% van de bacteriën. Laat glanzende oppervlakken achter en een aangename geur van verse bloemen en groene appels. Geschikt voor keukenoppervlakken, badkameroppervlakken, vloeren en vuilnisbakken.
De allesreiniger SAGROTAN biedt alles wat je nodig hebt voor een hygiënisch schoon huis in een pompspray.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SAGROTAN® allesreiniger – 750 ml.” te beoordelen