RohzziPro Air Duster en Perslucht – 30 Dagen Uitproberen – Oplaadbaar & draadloos -50.000 RPM – Computer Schoonmaakartikelen – Stofreiniger – compressed air

40.80

Bekijken

Artikelnummer: 8703901231611131 Categorie:

Beschrijving

Stofreiniging met behulp van perslucht is dé ideale oplossing voor elektrische apparatuur. Door laptops, toetsenborden, ventilator-roosters van beeldschermen, consoles of andere apparaten regelmatig stofvrij te maken, verleng je hun levensduur. Met een krachtige luchtblazing verwijder je stof dat anders de oorzaak zou kunnen zijn van beschadigingen of een verminderde werking. De Air duster is een veilige manier van stofverwijdering.
WAAROM ROHZZIPRO AIR DUSTER Wanneer je stof op moeilijk te bereiken plaatsen wilt verwijderen, dan sta je vaak voor onhandige keuzes. Je kunt een apparaat uit elkaar halen om schoon te maken. Dit is een tijdrovende klus en kan ongewenste gevolgen hebben. Ook zijn interne delen van apparaten kwetsbaar en voor je het weet raakt iets onbedoeld beschadigd. Een wegwerp stofblazer kan ook stof verwijderen, maar de RohzziPro air Duster heeft de voorkeur. Deze is oplaadbaar, draadloos en kan eindeloos in gebruik worden genomen. Een extra duurzame, milieuvriendelijke stofverwijdering.
Een krachtige motor is natuurlijk essentieel. De RohzziPro Air Duster haalt maar liefst 50.000 RPM (Rotaties per minuut). Dit zorgt voor een sterke blaaskracht, zodat jij je apparaten van elk stofdeeltje kan ontdoen, zonder deze te beschadigen.
Snel opladen en lange gebruiksduur
Door de grote batterij van maar liefst 6000mAh gaat de Air Duster Pro tot wel 30 minuten mee. Je kunt je apparatuur of auto dus zonder zorgen in alle rust schoonmaken! Ideaal voor de langere schoonmaakklussen!
De toepassingen In principe kun je alles met de air duster stofvrij maken. Zelfs de meest kwetsbare apparatuur of onderdelen van apparaten. Maar ook grotere oppervlakten die met een stofzuiger of stofdoek lastig te bereiken zijn. Bijvoorbeeld de tussenruimtes van een radiator. Met de smalle tuit van deze elektrische stofblazer kun je ook dat soort ruimtes helemaal stofvrij blazen. De airduster wordt overigens met een precisie- en borstelopzetstuk geleverd. Hierdoor wordt de toepasbaarheid nog groter.
De RohzziPro Air Duster De RohzziPro air duster is een mooi en stijlvol apparaat dat prettig in de hand ligt. De blaastuit kan volledig worden ingeklapt. Hierdoor wordt de stofverwijderaar nóg handzamer en makkelijker op te bergen. Het handvat is ergonomisch ontworpen wat het eenvoudig maakt om de stofblazer langere tijd achter elkaar te gebruiken. Je hoeft niet bang te zijn dat je kramp in je hand krijgt.
VOORDELEN
Handzaam formaat & strak model
Milieuvriendelijk en Duurzaam
Krachtige motor en sterk blaaskracht (50 RPM)
Lange gebruiksduur (6000mAh)
Snel op te laden
Draadloos
LED indicator
Fijn en praktisch in gebruik
Inhoud verpakking:
RohzziPro Air Duster
Opzet stuk smal
Opzet stuk met borstel
Oplaadkabel (USB)
Handleiding
100% tevredenheidsgarantie
We hechten veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze Air Dusters. Daarom bieden we jou altijd 100% garantie. Wanneer je niet tevreden bent mag je het product binnen 30 dagen eenvoudig retourneren indien het product nog in goeie staat verkeerd.
Bestel nu de RohzziPro AirDuster en ervaar het gemak! De perfecte oplossing voor perslucht!

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RohzziPro Air Duster en Perslucht – 30 Dagen Uitproberen – Oplaadbaar & draadloos -50.000 RPM – Computer Schoonmaakartikelen – Stofreiniger – compressed air” te beoordelen