Rigo Step Floor Polish Gloss – 1 liter

26.85

Bekijken

Artikelnummer: 8703901118261047 Categorie:

Beschrijving

RIGOSTEP FLOOR POLISH GLOSS Met Rigostep Floor Polish Gloss kunt u een nieuwe glanzende polish laag op uw gelakte kurk of parketvloer aanbrengen. Een polish laag zorgt er voor dat uw vloer beschermd wordt tegen slijtage en vleken, bovendien zullen bestaande krasjes en lichte slijtplekken verdwijnen.
Ook in Mat en Satin verkrijgbaar
Voor het beste resultaat eerst reinigen met Rigostep Strip
Gebruik Rigostep milde reiniger voor de wekelijkse reiniging
GEBRUIKSAANWIJZING RIGOSTEP FLOOR POLISH GLOSS Vooraf de vloer goed stofzuigen.Reinig eerst de vloer met Rigostep strip, nadweilen met schoon water en laat goed drogen. Voor gebruik de fles Rigostep Floor Polish Gloss goed schudden. Breng de Rigostep Floor Polish onverdund aan met een vochtige doek in combinatie met een vloerwisser of rondom een trekker. U kunt eventueel na het drogen een tweede laag kruislings aanbrengen. Verwerk de Rigostep Floor Polish Gloss niet onder een tempratuur van 15 graden of boven een relatieve luchtvochtigheid van 80%. Ventileren bevordert de droging. Met 1 Liter Rigostep Floor Polish Gloss kunt u ongeveer 40 tot 50 m2 behandelen.
REINIGING EN ONDERHOUD Oppervlaktes die afgelakt zijn met Rigostep STEP Parket of kurklak, kunnen onderhouden worden met de Milde reiniger van Rigostep. Dit is een speciale reiniger die ervoor zorgt dat de lak in optimale conditie blijft.
1x per jaar kunt u de vloer intensief reinigen met Rigostep Strip. Hierna de vloer afwerken met een laagje Polish of een nieuwe laklaag. Bij izedere bestelling vindt u een uitgebreide onderhoudswijzer.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rigo Step Floor Polish Gloss – 1 liter” te beoordelen