Ramenset raamdoeken microvezel glasdoeken droogdoek ramen Clean Dry Blauw/Grijs

17.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901005330875 Categorie:

Beschrijving

Ramendoeken van Microvezel
Origineel Clean Dry droogdoek in het blauw 45 x 60 cm
Fanatic inwasdoek Grijs 40 x 40 cm
Ramen streeploos wassen is nu heel makkelijk! Met deze microvezel raamdoeken met twee microvezeldoeken wast u de ramen, glas en alle andere gladde oppervlakken razendsnel streeploos Kraakhelder en pluisvrij schoon.
1x de microvezeldoek 40 x 40 cm voor vochtig gebruik om de ramen in te wassen en 1 ramen droogdoek 45 x 60 cm om het vochtige raam streeploos te drogen.
Inwas schoonmaakdoek grijs Fanatic
Deze inwas schoonmaakdoek is geschikt voor alle werkzaamheden. Dankzij de weving is deze doek zeer geschikt om te gebruiken als inwasdoek bij het ramen zemen of bij de auto te wassen. De structuur zorgt ervoor dat vuil zich optimaal aan de doek hecht en minder kracht benodigd is bij het schoonmaken. Deze doek is het beste vochtig te gebruiken.
Eigenschappen inwas schoonmaakdoek grijs fanatic
Afmeting: 40 x 40 cm
Kleur: grijs
Gewicht: 55 gram
Microvezel: 70% Polyester – 30% Polyamide
De randen zijn gelazerd.
Neemt vochtig erg makkelijk veel vet en vuil op.
Ramen droogdoek blauw De droogdoek 45 x 60 cm met ruitstructuur is te gebruiken voor het drogen van meerdere materialen zoals rvs, kunststof, glas, aluminium, keramiek, natuursteen, enzovoort. Eerst voor reinigen met de vochtige inwas schoonmaakdoek vervolgens drogen met de ramen droogdoek voor een glanzend zeer schoon streeploos en pluis vrij eind resultaat.
Eigenschappen ramen droogdoek clean dry
Merk: Clean Dry
Afmetingen: 45 cm x 60 cm
Kleur: blauw
Met: ophanglus en waslabel
Gewicht: 100 Gram per stuk
Microvezel: 80% Polyester – 20% Polyamide
Hoog absorptie vermogen
Streeploos en pluisvrij
Als u meerdere doeken in 1 keer wilt bestellen kunt u het beste de Clean Dry voordeel aanbieding set bestellen deze kost 27,50 en is ook te bestellen bij ons de set bevat 4 doeken 2 droogdoeken + 2 schoonmaak inwas microvezeldoeken.
Nieuwe microvezeldoeken altijd apart wassen voor gebruik in verband met kleur menging.
Zoals u van onze service gewent bent hoeft u er niet voor thuis te blijven. Wij verzenden alle schoonmaakdoeken in brievenbusdozen en altijd met Track & Trace.
Onze brievenbusdozen hebben een afmeting van 35 x 25 x 2,8 cm, mocht het pakketje niet passen in de brievenbus dan word het alsnog geleverd wanneer u thuis bent.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ramenset raamdoeken microvezel glasdoeken droogdoek ramen Clean Dry Blauw/Grijs” te beoordelen