Quick Glow Easy Grill Cleaner Foam – BBQ reiniger – schuim

13.00

Bekijken

Artikelnummer: 8703900270820476 Categorie:

Beschrijving

Quick Glow Easy Grill Cleaner Foam – voor het grondig reinigen van het rooster van de BBQ Maak jouw BBQ rooster schoon met de Quick Glow Easy Grill Cleaner Foam en een barbecue schoonmaaktray zoals de GRILL WASH of de GRILL WASH XL : een HEERLIJK eenvoudige en gemakkelijke manier om vet en vuil te verwijderen.
Het resultaat: een hygiƫnisch schoon barbecue rooster zonder verbrande (vlees en groente) resten, roetdeeltjes, metalen deeltjes van de staalborstel en bacteriƫn. TIP: Je kunt ook jouw BBQ borstels en andere barbecueaccessoires reinigen met de Easy Grill Cleaner zeep (in de GRILL WASH of de GRILL WASH XL/ EASY GRILL CLEANER).
Het BBQ rooster schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest!!
Specificaties:
Quick Glow Easy Grill Cleaner Foam is speciaal voor jouw BBQ rooster Deze speciale zeep zorgt voor een diepe reiniging van jouw BBQ rooster en lost vet en aangekoekte etensresten op. BBQ rooster een goede schoonmaakbeurt geven? Deze Easy Grill Cleaner Foam komt ook in de kleinste hoekjes en gaatjes en doet het werk voor jou!
Hoe werkt het? pak de GRILL WASH (voor roosters tm 48 cm) of de GRILL WASH XL / EASY GRILL CLEANER voor roosteren tm 58 cm)
spray het schuim gelijkmatig op het rooster van ongeveer 20 cm afstand
laat het schuim ongeveer 20 min intrekken (tot het schuim vloeibaar is geworden of ingedroogd is)
verwijder vet met een de Quickglow Cleaner Sponge of de Quikcglow Triangular Cleaning Brush
spoel het rooster daarna goed af met water
droog het rooster af met een (oude) theedoek
Let op: gebruik dit product NIET op aluminium, koper of geverfde oppervlaktes.
Specificaties:
inhoud: 300 ml
sprayflakon
Zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met de GRILL WASH (= handige ronde schoonmaaktray om het rooster in de weken voor roosters tm 49 cm) of de GRILL WASH XL – Quick Glow Easy Grill Cleaner (voor roosters tm 57 cm).

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quick Glow Easy Grill Cleaner Foam – BBQ reiniger – schuim” te beoordelen