Pureco – Ecologisch Schoonmaakpakket – Toolpakket met 5 x Spons en 5 x Reinigingssteen

40.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703902030486540 Categorie:

Beschrijving

Met het Pureco Toolpakket koop je met 1 druk op de knop en zonder enige inspanning 100% milieuvriendelijk reinigingsmateriaal waarmee je het hele huishouden op een ecologisch verantwoorde manier kan doen blinken. Onze pakketten zijn compact en zorgen ervoor dat je kast niet uitpuilt met tientallen verschillende reinigers of tools die je elk afzonderlijk slechts voor één specifiek doeleinde kan gebruiken. Met onze producten heb je ineens alles wat je nodig hebt en bovendien gaan ze lekker lang mee door hun superieure kwaliteit.
Inhoud:
5 x Pureco Spons
Volledig composteerbare en plastic-vrije multifunctionele spons die veel langer meegaat dan de traditionele (schuur-)sponsjes. Dankzij zijn extreem absorptievermogen hoef je de spons niet steeds uit te wringen en kan je langer doorwerken. Met de veelzijdige én krasvrije Pureco Spons kan je alles schoonmaken. Zijn mogelijkheden zijn bijv. niet enkel beperkt tot de vaat. Je kan hem perfect gebruiken in het hele huishouden (keuken, badkamer etc.). Aangezien hij geen krassen maakt, kan je er ook je auto of delicatere oppervlakken mee reinigen. Hij is simpelweg een must in de gehele schoonmaak.
materiaal: 100% plantaardig: vlas, houtpulp en katoen
5 x Pureco Reinigingsblok
De Pureco Reinigingsblok bestaande uit volledig natuurlijke puimsteen is onklopbaar in de strijd tegen hardnekkige vlekken. In een handomdraai verwijdert u kalkaanslag, roest- en corrosievlekken, aangekoekt vuil en vet. Daardoor is hij o.a. uiterst geschikt voor het reinigen van toiletten, douches, kranen, zwembaden, barbecues en ovens. Aangezien hij uit 100% natuurlijk materiaal bestaat en niet giftig is, is hij veilig voor kinderen, dieren, planten en water. Sterker nog, je kan de puimsteen zelfs gebruiken om eelt en dode huid van het lichaam te verwijderen.
materiaal: natuurlijke puimsteen

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pureco – Ecologisch Schoonmaakpakket – Toolpakket met 5 x Spons en 5 x Reinigingssteen” te beoordelen