Pureco – Ecologisch Schoonmaakpakket – Premiumpakket met 3 x Allesreiniger 1 L, 3 x Spons en 3 x Reinigingssteen

47.50

Bekijken

Artikelnummer: 8703902030482216 Categorie:

Beschrijving

Met het Pureco Premiumpakket koop je met 1 druk op de knop en zonder enige inspanning zowel de milieuvriendelijke reinigingsmiddelen als de tools waarmee je het hele huishouden op een ecologisch verantwoorde manier kan doen blinken. Onze pakketten zijn compact en zorgen ervoor dat je kast niet uitpuilt met tientallen verschillende reinigers of tools die je elk afzonderlijk slechts voor één specifiek doeleinde kan gebruiken. Met onze producten heb je ineens alles wat je nodig hebt en bovendien gaan ze lekker lang mee door hun superieure kwaliteit. Bovendien garandeert het EU-Ecolabel dat de Allesreiniger écht ecologisch is en aan zeer strenge milieunormen voldoet.
Inhoud:
3 x Pureco All-Purpose Cleaner
Professionele en krachtige allesreiniger die ALLE oppervlakken grondig schoonmaakt en een langdurige, frisse geur nalaat. Hij verwijdert elke vorm van vet en vuil en droogt streeploos waardoor je niet hoeft na te spoelen. Omdat hij sterk geconcentreerd is, volstaat slechts een zeer beperkte dosering voor een optimaal resultaat. Daardoor kom je met 1 liter veel langer toe dan met de traditionele (én niet-milieuvriendelijke) reinigers.
inhoud: 1000 ml
3 x Pureco Spons
Volledig composteerbare en plastic-vrije multifunctionele spons die veel langer meegaat dan de traditionele (schuur-)sponsjes. Dankzij zijn extreem absorptievermogen hoef je de spons niet steeds uit te wringen en kan je langer doorwerken. Met de veelzijdige én krasvrije Pureco Spons kan je alles schoonmaken. Zijn mogelijkheden zijn bijv. niet enkel beperkt tot de vaat. Je kan hem perfect gebruiken in het hele huishouden (keuken, badkamer etc.). Aangezien hij geen krassen maakt, kan je er ook je auto of delicatere oppervlakken mee reinigen. Hij is simpelweg een must in de gehele schoonmaak.
materiaal: 100% plantaardig: vlas, houtpulp en katoen
3 x Pureco Reinigingsblok
De Pureco Reinigingsblok bestaande uit volledig natuurlijke puimsteen is onklopbaar in de strijd tegen hardnekkige vlekken. In een handomdraai verwijdert u kalkaanslag, roest- en corrosievlekken, aangekoekt vuil en vet. Daardoor is hij o.a. uiterst geschikt voor het reinigen van toiletten, douches, kranen, zwembaden, barbecues en ovens. Aangezien hij uit 100% natuurlijk materiaal bestaat en niet giftig is, is hij veilig voor kinderen, dieren, planten en water. Sterker nog, je kan de puimsteen zelfs gebruiken om eelt en dode huid van het lichaam te verwijderen.
materiaal: natuurlijke puimsteen

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pureco – Ecologisch Schoonmaakpakket – Premiumpakket met 3 x Allesreiniger 1 L, 3 x Spons en 3 x Reinigingssteen” te beoordelen