PROSIN® Toiletblokjes Inbouwreservoir – Citroen – WC Blokjes – Toiletblokjes – Toiletblokken – WC Discs – Toiletblokjes Geberit – Stortbakblokjes toilet – WC Blokjes Voordeelverpakking – WC blokjes inbouwreservoir – Toiletblok – Blauw Water

34.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900324466549 Categorie:

Beschrijving

**VERNIEUWDE FORMULE** Voor een langdurig fris en hygiënisch toilet gebruik je de ProSin toiletblokjes die je kan plaatsen in een toiletblokhouder van Geberit, Grohe of in de hoek van de stortbak. Na het spoelen wordt je toilet grondig gereinigd en ontstaat er een frisse zee van aqua blauw water met citroengeur die het toilet schoon, fris en hygiënisch houdt. De oppervlakte-actieve stof zorgt ervoor dat de binnenkant van de pot glad blijft en er zo geen vuil blijft hangen, eventueel hardnekkig vuil kan gemakkelijk worden schoongemaakt.
Geen gedoe meer met hangende wc blokjes die vaak niet naar wens werken of vies worden. Deze los hangende blokjes geven vaak een ongelijke spoeling of laten strepen achter. Met onze toiletblokken via het bedieningspaneel of stortbak, krijg je een gelijkmatig verdeelde hoeveelheid in de spoeling.
De huidige spoelrandvrije toiletten hebben geen spoelrand, waardoor deze loshangende wc blokjes niet meer geplaatst kunnen worden. Wanneer je een toiletblokhouder plaatst achter je bedieningsplaat dan kun je gebruik maken van onze toiletblokjes. Controleer wel altijd even welk inbouwreservoir je hebt, om te kijken of het mogelijk is om een toiletblokhouder te plaatsen. De toiletblokjes zijn geschikt voor alle toiletreservoirs, Grohe Fresh toiletblokhouder en de Geberit toiletblokhouder (UP100/UP320) met uitzondering van de Geberit DuoFresh modules.
Door de 24 stuks inhoud van de wc blokjes voordeelverpakking hoef je voorlopig geen zorgen te maken over de voorraad.
De voordelen van de PROSIN® WC blokjes
WC blokjes voordeelverpakking van 24 toiletblokjes!
De geur van citroen met het hoogste percentage parfum
Werkt al na 5 minuten
Levensduur van gemiddeld 200 spoelingen
Verwijdert bacteriën en zorgt voor frisheid
100% Natuurlijk afbreekbaar
Milieuvriendelijk en niet giftig
Geschikt voor Grohe en Geberit toiletblokhouders (Geldt niet voor de DuoFresh modules!)
Instructies
Neem een WC blokje uit de voordeelverpakking
Verwijder het bedieningspaneel of haal deze naar voren (afhankelijk welk blokjeshouder geplaatst is). Bij een stortbak haal je de deksel eraf.
Plaats het toiletblokje in de toiletblokhouder. Bij de stortbak leg je deze in de hoek van de reservoir
Na 5 minuten merk je al het verschil en kan je heerlijk genieten van een schoon toilet.
Let op!
Het is niet gebruikelijk dat bij het doorspoelen van de wc het water spat. Mocht dit nu wel zo zijn dan zou het kunnen dat er blauwe druppels op de toiletzitting vallen. Wat je dan het beste kan doen is deze gelijk afnemen met WC papier om zo verkleuring tegen te gaan van de WC bril. ProSin is niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen na indrogen van de druppels.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PROSIN® Toiletblokjes Inbouwreservoir – Citroen – WC Blokjes – Toiletblokjes – Toiletblokken – WC Discs – Toiletblokjes Geberit – Stortbakblokjes toilet – WC Blokjes Voordeelverpakking – WC blokjes inbouwreservoir – Toiletblok – Blauw Water” te beoordelen