ProfiBright Zakelijk – Vloerreiniger Profi6 PH Neutraal – Universeel – Marmer – Laminaat – PVC – Concentraat – HACCP – Dierproefvrij – 5 liter

55.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901890588746

Beschrijving

Deze universele vloerreiniger Profi6 PH Neutraal is geschikt voor het gebruik op allerlei verschillende soorten vloeren zoals laminaat, parket, PVC & natuursteen. Deze vloerreiniger is geschikt voor elke vloersoort die vochtig afgenomen mag worden. Heerlijk van geur en als u de juiste dosering gebruikt dan wordt u vloer streeploos schoon. Ook kunt u deze vloerreiniger gebruiken op houten tuinmeubelen.
√ Hoog geconcentreerd en zeer zuinig in gebruik
√ Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
√ Heeft de frisse geur van appeltjes
√ Geen gebruik van parabenen
√ HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
√ Dutch Made
√ Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
√ Niet getest op dieren
√ Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert.
Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.
Gebruiksaanwijzing:
Schudden voor gebruik
Gebruik circa 20 ml vloerreiniger op circa 5 liter water. Wij adviseren om koud tot lauw warm water te gebruiken.
Dweil de vloer gelijkmatig met een microvezeldoek of microvezelmop.
Voor het bereiken van het beste resultaat adviseren wij om de microvezeldoek of microvezelmop geregeld schoon te spoelen in de oplossing.
Naspoelen is niet nodig. Laat de vloer uitzichtzelf opdrogen voor het beste resultaat.
Het is ook mogelijk om de Profi6 PH Neutraal als Plug & Play (fles met spraykop) in te zetten. Gebruik dan 20 ml of 500 ml water.
Schakelt u over van een ander reinigingsmiddel naar ons product, dan adviseren wij altijd om de vloer eerst te reinigen met alleen maar water. Dit om de eventuele zeeplaag die op de vloer aanwezig is te verwijderen.
Bij gebruik van de microvezeldoek is het verstandig deze niet te wassen met wasverzachter. Dit omdat de wasverzachter ervoor kan zorgen dat er een waas achter blijft. Tevens wordt het vuil minder goed opgenomen.
Wilt u zeker weten dat u de juiste dosering gebruik, kunt u bij ons ook doseerdoppen bestellen die op de flessen gemonteerd kunnen worden.
Dosering voor machines:
Schrobzuigmachine : Dagelijkse reiniging. Per 100 liter water adviseren wij u 1 – max 5% reinigingsmiddel te gebruiken. Bij zeer zware vervuiling 10% reinigingsmiddel op 100 liter water.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ProfiBright Zakelijk – Vloerreiniger Profi6 PH Neutraal – Universeel – Marmer – Laminaat – PVC – Concentraat – HACCP – Dierproefvrij – 5 liter” te beoordelen