ProfiBright – Zakelijk – Toiletreiniger ProfiCalc – Geen bleek – Dierproefvrij – Concentraat – Ontkalker – Kalkverwijdaar – 750 ml

14.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703900972944721 Categorie:

Beschrijving

ProfiCalc – toiletreiniger & kalkverwijderaar – concentraat – 100% Dutch Made.
ProfiCalc toiletreiniger is een ingedikt reinigingsmiddel voor het periodiek reinigen van het toilet. Deze toiletreiniger verwijdert ook kalkafzettingen. Door de verdikte samenstelling worden werkzame stoffen, vooral op staande oppervlakken maximaal benut om de kalk af te breken.
ProfiCalc toiletreiniger zit in een speciale fles met knikkop waardoor hij perfect onder de randen van de toiletpot kan komen. Deze toiletreiniger is ook te gebruiken voor urinoirs & bidets. ProfiCalc is o.a. gebaseerd op fosforzuur. pH waarde is 1.
√ Fris van geur
√ Reinigt & ontkalkt in dezelfde schoonmaakbeurt
√ Geen gebruik van parabenen
√ HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
√ Dutch Made
√ Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
√ Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
√ Niet getest op dieren
Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert.
Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.
Gebruiksaanwijzing:
Spuit wat toiletreiniger ProfiCalc in een vloeiende beweging onder de toiletrand.
Laat het circa 10 minuten inwerken.
Maak het daarna met de wc-borstel schoon.
Spoel het toilet door.
Bij hardnekkige aanslag de behandeling herhalen.
U kunt ook de toiletbril schoonmaken met de toiletreiniger ProfiCalc. Gebruik hiervoor een schone microvezeldoek die niet gewassen is met wasverzachter. Spuit wat toiletreiniger ProfiCalc op de microvezeldoek en maakt de toiletbril en eventueel de rand schoon. Spoel de microvezeldoek erna uit en veeg alles nog even schoon.
De toiletreiniger ProfiCalc kan ook uitstekend gebruikt worden voor het reinigen van een urinoir & bidet. Wilt u de toiletruimte lekker fris laten ruiken spuit dan na het schoonmaken nog wat toiletreiniger ProfiCalc in de wc-pot en laar het staan tot het eerst volgende toiletbezoek.
De toiletreiniger ProfiCalc is veilig en kan dagelijks ingezet worden. Gebruik geen microvezeldoek dat gewassen is met wasverzachter. Dit veroorzaakt namelijk strepen.

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ProfiBright – Zakelijk – Toiletreiniger ProfiCalc – Geen bleek – Dierproefvrij – Concentraat – Ontkalker – Kalkverwijdaar – 750 ml” te beoordelen