ProfiBright Zakelijk – ProfiSanitair – Sanitairreiniger – Badkamerreiniger – Fris van geur – Navul – Concentraat – HACCP – Dierproefvrij – 10 liter – Navul

61.73

Bekijken

Artikelnummer: 8703901890416561 Categorie:

Beschrijving

Houdt u ervan om het sanitair schoon te maken met een sopje? Ben jij op zoek naar een sanitairreiniger die zuinig in gebruik is? Een multifunctionele reiniger voor al het sanitair? Deze professionele badkamerreiniger & sanitairreiniger maakt snel en goed schoon. Doordat de reiniger hoog geconcentreerd is werkt hij snel en doeltreffend. √ Geconcentreerd
√ Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
√ Geen gebruik van parabenen
√ HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
√ Dutch Made
√ Niet getest op dieren
√ Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
√ Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
√ Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)
Met deze sanitairreiniger kunt u ook zelf een Plug & Play versie maken. Doe in een 500 ml flesje 100 ml Sanitairreiniger ProfiSanitair vult het daarna af met 400 ml water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.
Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert.
Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.
Gebruiksaanwijzing:
1. Gebruik circa 20 ml (= 2 kneepjes in de fles) ProfiSanitair op circa 5 liter water. Wij adviseren koud of lauw warm water te gebruiken.
2. U kunt het sanitair schoonmaken op de manier dat u gewend bent.
3. Voor het beste resultaat adviseren wij u een microvezeldoek te gebruiken die niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan namelijk strepen veroorzaken.
4. Naspoelen is niet nodig.
5. Ook onverdund te gebruiken bijv. bij het verwijderen van kalkresten.
6. Bij onverdund gebruik wel goed schoonmaken met een doek of spons en naspoelen met water.
TIP: Gebruik in de toiletpot of urinoir een beetje van de gebruiksoplossing en reinig daarna licht schrobbend met een toiletborstel. Overige vervuilde oppervlakten kunnen met de sanitairspons worden gereinigd, nadrogen met een schone sanitairdoek.
Wilt u zeker weten dat u de juiste dosering gebruik, kunt u bij ons ook doseerdoppen bestellen die op de flessen gemonteerd kunnen worden.
U kunt ook de ProfiSanitair Plug & Play gebruiken. Deze versie is namelijk kant en klaar. Ook is het mogelijk om zelf de Plug & Play versie te maken: neem een flesje van 500 ml met spuitkop. Doe hier 100 ml sanitairreiniger in met 400 ml water.
Dosering:
Normale vervuiling : 20 ml op 5 liter water
Hardnekkige vervuiling : puur

Rate this product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ProfiBright Zakelijk – ProfiSanitair – Sanitairreiniger – Badkamerreiniger – Fris van geur – Navul – Concentraat – HACCP – Dierproefvrij – 10 liter – Navul” te beoordelen