PrettyGoods® Magnetische Ramenwasser voor Dubbelglas – Verstelbare Ruitenreiniger – Ramenwisser – Raamtrekker

69.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901413880527 Categorie:

Beschrijving

Wil jij je ramen schoonmaken zonder veel moeite? Met de magnetische ramenwasser maak jij jouw ramen gemakkelijk schoon aan twee kanten tegelijk. De ruitenreiniger is voorzien van een sterk magneet waardoor je de ramenwasser aan twee kanten kunt bevestigen. Doe water en sop in het reservoir, plaats de ramenwasser op de ramen en je kunt jouw ramen aan twee kanten tegelijk schoonmaken.
Plus- en minpunten:
+ Sterk magneet
+ Maak ramen aan 2 kanten tegelijk schoon
+ Gemakkelijk raam aan de buitenkant reinigen
– Geen robot
Wanneer je niet op de begane grond woont of een huis hebt met meerdere verdiepingen, is het lastig om de buitenramen schoon te krijgen. De makkelijkste optie om de ramen schoon te krijgen is het inhuren van een ramenwasser. Dit is duur en niet handig. Met deze magnetische ramenwasser doe je dit voortaan zelf. Plaats de ruitenreiniger op de ramen en je kunt gemakkelijk de ramen aan de buiten- en binnenkant schoonmaken.
De raamwisser is voorzien van een handig anti-val touw. Mocht de magneet loslaten dan blijft de raamwisser aan je pols hangen.
Weetje: Lap ramen niet als de zon erop schijnt. Het water droogt dan te snel op en je krijgt strepen.
Weten waarom deze ramenwasser een bestseller is?
✓ Sterk magneet – De ramenwasser is voorzien van een sterk magneet. Deze magneet zorgt ervoor dat je de ramen aan beide kanten gemakkelijk schoon krijgt.
✓ Geschikt voor driedubbel glas – Of je nu enkel, dubbelglas of driedubbel glas hebt, met deze ruitenreiniger heb je binnen no-time schone ramen.
✓ Met beveiligingstouw – Het is super belangrijk om tijdens het ramenwassen het koordje om je pols te doen. Mocht de ramenwisser loslaten van elkaar dan wil je niet dat deze naar beneden valt. Door het koordje om je pols te doen, valt de ramenwisser niet naar beneden.
✓ Met reservoir – De ramenwisser is voorzien van een reservoir waar je sop en water in kunt doen. Je hoeft het raam dus niet van te voren nat te maken.
Ruime ervaring in schoonmaakartikelen!
Wij werken al geruime tijd in de schoonmaaksector en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede ruitenreiniger moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de juiste magnetische ramenwisser.
Productspecificaties:
Kleur: Beige
Raamdikte: Geschikt voor ramen van 15-30 mm dik
Magnetisch: Ja
Bevat: Ruitenreiniger, 2x schoonmaak doek, 2x zeemstrips, 4x gesp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PrettyGoods® Magnetische Ramenwasser voor Dubbelglas – Verstelbare Ruitenreiniger – Ramenwisser – Raamtrekker” te beoordelen