Pluizen verwijderaar – Schoonmaak – Flexibel – Nylon Draad – Schoorsteen Borstel – Huishouden – Reiniging – Zwart

39.95

Bekijken

Artikelnummer: 8703901949710737 Categorie:

Beschrijving

Maakt u zich zorgen over gevaarlijke pluizen in de ventilatie van uw droger, of lijkt het alsof de droger er langer over doet om uw kleren te drogen? De Flexibele Lange Nylon Draad Pluizenverwijderaar is uw oplossing. Hij maakt niet alleen de afvoerbuis schoon, maar verlengt ook de levensduur van uw droger.
Nylon staven met 1 borstelkop. De Dryer Duct Cleaning Kit is ideaal voor het aansluiten en schoonmaken van leidingen, ventilatieopeningen, schoorstenen en andere buizen. Het flexibele plastic handvat is gemakkelijk vast te pakken. De borstel wordt veel gebruikt voor het reinigen van leidingen, ventilatieopeningen, schoorstenen en andere buizen. Het zeer flexibele nylon buigt mee zodat de borstel op alle plaatsen in de schoorsteenpijp kan komen. De borstel kan worden gebogen en gevormd om op moeilijke plaatsen te komen.
EEN MUST-HAVE GEREEDSCHAP VOOR HUISEIGENAREN: Als huiseigenaar zijn er veel huisgerelateerde onderhoudskosten aan uw hoofd en de meeste daarvan zijn aan de dure kant. Als u uw budget in de hand wilt houden en er toch voor wilt zorgen dat uw droger goed werkt, dan is Deflecto’s Dryer Vent Cleaning Kit de beste oplossing.
REINIG PROFESSIONELE RESULTATEN: Deze flexibele stangen zijn gemaakt van duurzaam nylon en zijn gemakkelijk te gebruiken voor een scala aan huishoudelijke en industriële reinigingswerkzaamheden. Ze zijn perfect voor het reinigen van schoorstenen, boilers, drogers en andere pijpleidingen. De borstelkop kan gemakkelijk worden vervangen. Het kan helpen de droogtijd te verkorten, de prestaties van de droger te verbeteren en het brandgevaar te verminderen dat wordt veroorzaakt door pluizen die zich na verloop van tijd ophopen in het gesloten overgangskanaal van de droger en de ontluchtingskap.
VERBETER FLEXIBELE RODEN MET 1 BRUSH HEAD: Deze efficiënte droger-ventilatieborstel kan met of zonder boormachine worden gebruikt en zal u helpen professionele resultaten te bereiken. Het verwijderen van pluizen uit uw droger buis helpt bij het verminderen van droogtijd en het verbeteren van de prestaties van de droger, terwijl het verlengen van de levensduur van uw droger.
VOORDELEN: Inclusief een hoogwaardige synthetische borstelkop en 6 duurzame staven die tot 12 voet reiken.
Deze efficiënte droger ventilator borstel kan worden gebruikt met of zonder een boormachine en zal u helpen om professionele resultaten te bereiken.
Pluizen uit de afvoerbuis van uw droger verminderen de droogtijd en verbeteren de prestaties van uw droger, terwijl de levensduur van de droger wordt verlengd.
Deze kit voor het reinigen van de droogluchtopening is eenvoudig te gebruiken en biedt superieure resultaten, zodat u dure reparaties kunt voorkomen.
Ophoping van pluizen kan gevaarlijk zijn en brand veroorzaken, verwijder de pluizen regelmatig uit uw droger om drogerbranden te voorkomen.
Reinig het pluizenfilter voor of na elke lading om onnodig gevaar te voorkomen.
U kunt ze gemakkelijk gebruiken voor allerlei reinigingswerkzaamheden. Ze zijn ook ontworpen om langer mee te gaan dan standaardstangen. Met een stevige constructie en duurzaam ontwerp gaan deze stangen langer mee dan standaardstangen.
SPECIFICATIES:
Materiaal: Nylon
Diameter borstel: 110mm/4.33in
Stang Lengte: Ca. 620mm/24.41in
Toepassingsgebied: Huishouden Industriële Schoorsteen Ketel Droger En Andere Pijp Reiniging Werk.
PAKKET LIJST:
1 borstel
4x polo’s
Onze garantie:
100% geld terug garantie. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en de ultieme service die wij bieden, geven wij een 100% geld-terug-garantie: wanneer je binnen de termijn van 30 dagen na aankoop niet tevreden bent, krijg je direct je geld terug!
Sluit je nu aan bij de talloze tevreden klanten die je voorgingen. Vandaag besteld is GRATIS verzonden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pluizen verwijderaar – Schoonmaak – Flexibel – Nylon Draad – Schoorsteen Borstel – Huishouden – Reiniging – Zwart” te beoordelen