Pipper Wasverzachter – Ecologisch én Hypoallergeen – voor alle was – Biologisch afbreekbaar – Speciaal voor gevoelige huid – Parfumvrij – 30 wasbeurten (900ml)

7.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901976179977 Categorie:

Beschrijving

Super zachte was met de natuurlijke wasverzachter van Pipper. Het is gemaakt van ananas, vrij van allergie en volledig biologisch afbreekbaar.
De natuurlijke wasverzachter is ideaal om al jouw soorten wasgoed weer zacht en makkelijk strijkbaar te maken. Door de etherische oliën ruikt alle was ook nog eens super lekker zonder parfum!
Schoon met de kracht van ananas! De natuurlijke basis van onze Pipper producten is ananas. Wij fermenteren de vruchten in speciale ketels. Na een tijd blijven hier superschone en krachtige reinigingscomponenten achter. Dit is een volledig natuurlijk proces. Doordat deze stoffen uit de natuur gehaald worden zijn ze allemaal volledig biologisch afbreekbaar. Dankzij ananas is Pipper bewezen één van de aller krachtigste en natuurlijke was en schoonmaakmiddelen. Wij maken vaak zelfs beter schoon dan chemische middelen.
Veilig voor iedereen! Onze natuurlijke én biologische ingrediënten zijn geselecteerd op schoonmaak kracht en kleurbehoud. Daarnaast zijn alle ingrediënten van onze producten hypoallergeen. Dit betekent dat deze vlekkenverwijderaar geen bekende allergenen bevat. Hierdoor is het gebruik veilig voor iedereen, zelfs de kleinsten.
Geen schadelijke ingrediënten! Wij gebruiken GEEN optische witmakers, kleurstoffen, microplastics, synthetische parfum, chemicaliën en reinigers op basis van aardolie in ons natuurlijke wasmiddel. Door te wassen met Pipper bescherm je dus op een milieuvriendelijke manier de gezondheid van jezelf en je dierbaren. Zo ga je het ontwikkelen van allergieën, eczeem en huidirritaties tegen. Door te wassen met Pipper draag je bij aan een gezonde toekomst.
Samen gaan we voor 100% duurzaam!
Pipper – Leef Schoon – Leef Gezond Biologisch afbreekbaar
Volledig biologisch afbreekbaar, 90% zelfs al binnen een maand!
Hypoallergeen en irritatievrij
Vrij van alle bekende allergenen en irriterende stoffen!
Natuurlijke ingrediënten
Natuurlijke en plantaardige ingrediënten, 100% vegan!
Vrij van dierproeven
Niet getest op dieren, 100% lief voor mens en dier!
Vrij van parfum
Alleen 100% natuurlijke en hypoallergene geuren uit de beste etherische oliën!
Vrij van schadelijke chemicaliën
100% veilig en niet schadelijk voor jou en het milieu!
Inhoud: 900ml
Geur: Happy Clouds (natural)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pipper Wasverzachter – Ecologisch én Hypoallergeen – voor alle was – Biologisch afbreekbaar – Speciaal voor gevoelige huid – Parfumvrij – 30 wasbeurten (900ml)” te beoordelen