Pipper wasbundel – Ecologisch én Hypoallergeen – Wasmiddel – Wasverzachter – Vlekkenverwijderaar – voor alle was – Biologisch afbreekbaar – Speciaal voor gevoelige huid – Parfumvrij – 60 wasbeurten

39.99

Bekijken

Artikelnummer: 8703901078693003 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de natuurlijke én hypoallergene wasproducten van Pipper. Allen gemaakt van ananas en volledig biologisch afbreekbaar. Ook gebruiken wij natuurlijke etherische oliën in plaats van parfum. Dit maakt Pipper veilig voor iedereen, zelfs de allerkleinsten.
Het vloeibaar wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor alle witte, bonte, donkere, fijne en wol was. Door de zachte natuurlijke en hydraterende ingrediënten ruikt jouw wasgoed lekker fris en voelt het weer zacht aan. Bovendien heb je met Pipper maar één type vloeibaar wasmiddel nodig voor wit en bonte was. Dit is niet alleen veel handiger maar ook nog eens super duurzaam!
Met de natuurlijke vlekkenverwijderaar van Pipper verwijder je de moeilijkste en hardnekkigste vlekken zoals bloedvlekken, inktvlekken, koffievlekken, chocoladevlekken, fruitvlekken en zelfs wijnvlekken. Onze natuurlijke vlekkenverwijderaar is veilig te gebruiken op alle ondergronden en materialen. Omdat wij alleen milde en natuurlijke ingrediënten gebruiken worden vezels en kleuren niet aangetast. Pipper is te gebruiken op witte en gekleurde materialen zonder dat kleuren vervagen.
Met natuurlijke wasverzachter van Pipper komt jouw was super zacht uit de machine. De wasverzachter is ideaal om al jouw soorten wasgoed weer zacht en makkelijk strijkbaar te maken. Door de etherische oliën ruikt alle was ook nog eens super lekker zonder parfum!
Schoon met de kracht van ananas! De natuurlijke basis van ons vloeibaar wasmiddel is ananas. Wij fermenteren de vruchten in speciale ketels. Na een tijd blijven hier superschone en krachtige reinigingscomponenten achter. Dit is een volledig natuurlijk proces. Doordat deze stoffen uit de natuur gehaald worden zijn ze allemaal volledig biologisch afbreekbaar. Dankzij ananas is Pipper bewezen één van de aller krachtigste en natuurlijke wasmiddelen. Wij maken vaak zelfs beter schoon dan chemische middelen.
Veilig voor iedereen! Onze natuurlijke én biologische ingrediënten zijn geselecteerd op schoonmaak kracht en kleurbehoud. Daarnaast zijn alle ingrediënten van dit wasmiddel hypoallergeen gecertificeerd. Dit betekent dat dit wasmiddel geen bekende allergenen bevat. Hierdoor is het gebruik veilig voor iedereen, zelfs de kleinsten.
Geen schadelijke ingrediënten! Wij gebruiken GEEN optische witmakers, kleurstoffen, microplastics, synthetische parfum, chemicaliën en reinigers op basis van aardolie in ons natuurlijke wasmiddel. Door te wassen met Pipper bescherm je dus op een milieuvriendelijke manier de gezondheid van jezelf en je dierbaren. Zo ga je het ontwikkelen van allergieën, eczeem en huidirritaties tegen. Door te wassen met Pipper draag je bij aan een gezonde toekomst.
Samen gaan we voor 100% duurzaam!
Pipper – Leef Schoon – Leef Gezond Biologisch afbreekbaar
Volledig biologisch afbreekbaar, 90% zelfs al binnen een maand!
Hypoallergeen en irritatievrij
Vrij van alle bekende allergenen en irriterende stoffen!
Natuurlijke ingrediënten
Natuurlijke en plantaardige ingrediënten, 100% vegan!
Vrij van dierproeven
Niet getest op dieren, 100% lief voor mens en dier!
Vrij van parfum
Alleen 100% natuurlijke en hypoallergene geuren uit de beste etherische oliën!
Vrij van schadelijke chemicaliën
100% veilig en niet schadelijk voor jou en het milieu!
Inhoud bundel:
2x Pipper Wasmiddel (900ml) – Crispy Pine (eucalyptus)
1x Pipper Wasverzachter (900ml) – Happy Clouds (naturel)
1x Pipper Vlekkenverwijderaar (400ml) – Sunny Ginger (limoengras)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pipper wasbundel – Ecologisch én Hypoallergeen – Wasmiddel – Wasverzachter – Vlekkenverwijderaar – voor alle was – Biologisch afbreekbaar – Speciaal voor gevoelige huid – Parfumvrij – 60 wasbeurten” te beoordelen